hirdetés

Világítsatok be minden talpalatnyi helyet

Somoreal napelemes lámpák kuponozhatók a Banggoodról

hír
Világítsatok be minden talpalatnyi helyet 1

Forrás: Banggood

Bagi
írta: Bagi
2023-10-05

A napelemes lámpák irtó praktikusak, hiszen nem kell bekábelezni a beüzemelésükhöz az egész kertet, ráadásul már potom pénzért meg is kaphatók. Két Somoreal lámpához szereztünk kuponokat a Banggoodról, de ne csodálkozzatok rajta, ha az OLT3 és OLT4 modellek ismerősek lennének, hiszen nemrég még BlitzWolf néven futhattatok beléjük. Nézzetek körül az oldalon, mert még egy csomó barkács kütyüt leértékeltek.

Somoreal SM-OLT4 napelemes, mozgásérzékelős lámpa

Az OLT4 egy olyan napelemes kültéri lámpa, amivel elég nagy teret is be tudtok világítani. 128 darab SMD2835-ös LED van benne, amivel 700 lumenes fényerőre képes. Három panelre vannak szétosztva a diódák, amiket egymástól függetlenül lehet forgatni, így a számotokra legfontosabb területekre tudjátok irányítani a fényt. Mozgásérzékelővel is felszerelték, ami 8 méteren belül érzékeli, ha a közelébe mentek, és automatikusan felkapcsol, ha sötét van.

A napelem része is állítható, a töltéshez legideálisabb szögbe állítható. Az 1800 mAh-s akkumulátort egy napsütéses napon 7-8 óra alatt fel is tölti. IP64 vízállósággal rendelkezik, valamint ellenáll a hidegnek és a melegnek is. Üzemi hőmérséklete 0 és 45 fok közötti. Az udvart 6500 kelvines fehér fénnyel világítja be.

A Banggoodról a BG330b2c  kuponnal 8700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megszerezni, cseh raktárból szállítják.

hirdetés