hirdetés

Védd otthonodat hatékonyan a Hiseeu WTDK05-Q kamerával

Dupla napelemmel a bárhol elérhető biztonságért

hír
Védd otthonodat hatékonyan a Hiseeu WTDK05-Q kamerával 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-09

A biztonság ma már nem luxus, hanem alapvető szükséglet. A Hiseeu WTDK05-Q napelemes biztonsági kamera olyan megoldást kínál, amely egyszerre védi otthonodat és hozzájárul a környezet megóvásához. Ez a modern és intelligens kamera számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek hatékony védelmet biztosítanak, mindezt környezetbarát módon. Az eszköz felbontása garantálja, hogy minden részlet tisztán és élesen látható legyen. Legyen szó nappali vagy éjszakai felvételekről, a kamera mindig megfelelő minőségű képeket rögzít, így semmi sem marad rejtve.

Ez lehetővé teszi, hogy távolról irányítsd a kamera látószögét, így szélesebb területet figyelhetsz meg anélkül, hogy több kamerát kellene telepítened. Különösen hasznos ez nagyobb udvarok vagy több bejárattal rendelkező ingatlanok esetében, ahol a teljes körű biztonság érdekében fontos, hogy a kamera szinte minden irányba nézhessen. 4 MP felbontású képeket készít, az éjjellátó funkció lehetővé teszi, hogy a kamera 24/7-ben, éjjel-nappal figyelje otthonodat. A beépített infravörös LED-eknek köszönhetően a Hiseeu WTDK05-Q még teljes sötétségben is tiszta, megfelelő minőségű képeket rögzít, így biztos lehetsz benne, hogy semmi sem kerüli el a figyelmét. Az okos PIR Humanoid Detection technológia képes különbséget tenni az emberek és más mozgó tárgyak között. Ez a funkció minimalizálja a téves riasztásokat, így csak akkor kapsz értesítést, ha valóban releváns mozgást észlel a kamera.

Vezeték nélkül, WiFi kapcsolattal a kamera telepítése egyszerű és gyors, mivel nem kell bonyolult kábeleket húzni az eszközhöz. Ez lehetővé teszi azt is, hogy a kamerát bárhová elhelyezd, ahol megfelelő jel elérhető, így a telepítési lehetőségek szinte korlátlanok. Ezen felül a WiFi kapcsolat lehetőséget biztosít arra, hogy távolról is elérhesd az élő közvetítést vagy visszanézd a rögzített felvételeket okostelefonodon keresztül, bárhol is legyél.

IP66-os vízállósági besorolásnak köszönhetően a Hiseeu WTDK05-Q bármilyen időjárási körülmények között megbízhatóan működik. Akár esik, akár fúj, a kamera folyamatosan vigyázza otthonodat, így nem kell aggódnod a rendszeres karbantartás miatt. A csomag mindent tartalmaz, amire szükséged lehet a Hiseeu WTDK05-Q kamera telepítéséhez és használatához, beleértve magát a kamerát, egy szerelőkonzolt, egy csavarcsomagot, a felhasználói kézikönyvet, két kábelt, valamint két napelemet.

Kompakt mérete és diszkrét kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén beilleszkedjen a környezetbe anélkül, hogy felhívná magára a figyelmet. A kis méret előnye, hogy a kamera nem rontja a ház esztétikai megjelenését, miközben hatékonyan biztosítja az otthon védelmét. Ezáltal ideális választás lehet azok számára, akik megbízható biztonsági rendszert keresnek anélkül, hogy az zavaróan jelen lenne a mindennapi életben.

A Hiseeu WTDK05-Q egy olyan megoldás, amely minden szempontból kielégíti a modern otthonok biztonsági igényeit. Költséghatékony, környezetbarát és technológiailag fejlett – minden, amire szükséged van otthonod biztonságához. A BG9ee6cf  kuponkóddal most 29 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be ingyenes szállítással.

hirdetés