hirdetés

Válogassatok az etetőhajók között

A Cafago ma a horgászokra gondolt

hír
Válogassatok az etetőhajók között 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-08-07

A pecások szívét fogja a Cafago mai ajánlata megdobogtatni, hiszen két etetőhajóval is megismerkedhettek. A halak becserkészésének egyik legfontosabb eleme a beetetés, ezt megtehetitek kézből dobálással, de ha olyan helyen akartok etetni, ami túlzottan messze van a parttól, akkor vagy beeveztek oda egy csónakkal, vagy beküldtök egy etetőhajót. A mai ajánlatban egy távirányítós és egy GPS-es modellt találtok.

GPS-es etetőhajó

Ha beküldtök egy távirányítós etetőhajót, és ha nincs benne helymeghatározás, akkor mindig látótávon belül kell lennie, illetve a ti ügyességeteken múlik az oda- és a visszajutás sikere. Nem így van a Cafago második akciós hajója esetében, mivel GPS modul segítségével tud navigálni a vízfelszínen, illetve vissza tud térni a kiindulási helyére.

Akár 99 peca helyet is beállíthattok, ahova könnyen elküldhetitek a hajót. A vízi járművet 12 000 mAh-s akkuval szerelték fel, az üzemideje 4 óraa hatótávja pedig 500 méter, és összesen 2 kg csalit tud magával cipelni. A hajó éjszaka is használható, hiszen egy pici reflektor van az orrában, míg a hátulján 2 darab LED, így mindig lehet látni az orientációját, és azt, hogy éppen merre jár, főleg úgy, hogy az orr részén állítható színű navigációs fényeket is találtok.

A horgászkiegészítőért most leértékelve 46 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek szállítási díjjal együtt. Német raktárból nagyjából egy hét alatt érkezik.

hirdetés