hirdetés

Válassz új Titan Army monitort az igazi gaming élményért!

Prémium kategóriásnak számító gaming monitorok 140 000 Ft alatt

hír
Válassz új Titan Army monitort az igazi gaming élményért! 1

Forrás: Geekmaxi

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-28

A Titan Army nemrég két új, csúcskategóriásnak számító gaming monitort mutatott be, amelyek mindegyike tökéletes választás minden játékos számára, aki a legjobb teljesítményt és vizuális élményt keresi. A Titan Army C32C1S és P32A2S2 modellek olyan fejlett technológiákat és funkciókat kínálnak, amelyek még a legigényesebb játékosok elvárásainak is megfelelnek. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért érdemes ezekre a monitorokra váltani, és milyen előnyöket nyújtanak.

Az állítható dőlésszög (-5°-15°) lehetővé teszi, hogy a monitorod szögét a saját igényeidhez igazítsd, míg a 75×75 mm-es VESA falra szerelhető kialakítás rugalmas elhelyezési lehetőségeket kínál. A monitor beépített kékfény-szűrője és a villódzásmentes technológia pedig kíméli a szemet a hosszú játékmenetek alatt.

Titan Army P32A2S2 – 32 hüvelykes gaming monitor a részletgazdag képért

A Titan Army P32A2S2 monitor egy 32 hüvelykes FAST IPS panelt kínál, amely széles látószöget, gyors válaszidőt és precíz színpontosságot biztosít. A 2560×1440 QHD felbontású kijelző részletes képeket nyújt, ami ideális az éles és tiszta megjelenítéshez, akár játék közben, akár multimédiás tartalmak megtekintésekor.

240 Hz-es frissítési rátával és 1 ms-os GTG technológiával a P32A2S2 monitor kimagasló teljesítményt nyújt, amely lehetővé teszi a folyamatos és zökkenőmentes játékot. Az HDR400 magas fényerő-támogatás egészen lenyűgöző dinamikai tartományt biztosít, amely mélyebb feketéket és ragyogóbb világos részeket kínál, ezzel még jobban fokozva a játékélményt. A fényerő maximuma 350 nit, így a monitor tökéletes választás bármilyen környezetben, akár egy világos irodában is. Az AMD és NVIDIA GPU-kkal kompatibilis Adaptive Sync technológia megszünteti a képernyőszakadást, szinkronizálva a GPU és a monitor frissítési rátáját, biztosítva, hogy minden képkocka tiszta és teljes legyen.

A P32A2S2 monitor támogatja a kékfény-csökkentést és a PIP/PBP osztott képernyő funkciót, amely lehetővé teszi, hogy két eszközről egyszerre jeleníts meg tartalmat egy monitoron, ami különösen hasznos multitasking feladatoknál. Az állítható állvány és a 100×100 mm-es, VESA falra szerelhető kialakítás további rugalmasságot biztosít, míg az eSport háttérvilágítás fokozza a játék hangulatát.

Mindkét Titan Army monitor ideális választás azon játékosok számára, akik ár-érték arányban a legjobb teljesítményt és vizuális élményt keresik. Legyen szó ívelt kijelzőről, gyors válaszidőről vagy magas felbontásról, ezek a monitorok a modern technológia csúcsát képviselik, hogy minden játékmenet tökéletes legyen.

A TITANG27V32  kuponunkkal a C32C1S ívelt gaming monitort most 130 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg, a P32A2S2 monitor pedig 134 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd. Mindkét monitor EU raktárból érkezik hozzád ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen.

A napokban írtunk a Titan Army V32D4U monitorról, ami szintén említésre méltó. Őt is lehet még kuponozni, a TITANG27V32  kuponnal 343 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg.

hirdetés