hirdetés

Vactidy V9 és Blitz V9 Pro állóporszívók a Techtoberen

Két szuper vezeték nélküli takarítógép az előkarácsonyi vásár keretében

hír
Vactidy V9 és Blitz V9 Pro állóporszívók a Techtoberen 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-22

Tapasztalatból mondom, hogy amikor otthonod tisztán tartása a cél, egy megbízható vezeték nélküli porszívó óriási könnyebbséget jelent. Az egyszerű és könnyed használat, valamint a különböző felületeken történő hatékony tisztítás mind azt sugallják, hogy érdemes befektetni egy ilyen modern eszközbe. A Vactidy V9 és V9 Pro két olyan modell, amelyek kiemelkedő teljesítményt ígérnek, ráadásul a Techtober keretében most szuper kedvezménnyel juthatsz hozzájuk.

Vactidy Blitz V9 Pro – Fejlett funkciók és maximális hatékonyság ötvözete

Ha még nagyobb teljesítményre vágysz, a Vactidy Blitz V9 Pro remek választás lehet. Ez a modell szintén egy 250 W-os kefe nélküli motorral rendelkezik, de a szívóerő itt már 30 KPa, ami még nagyobb erőt és hatékonyságot biztosít a nehezebben tisztítható felületeken is, például szőnyegeken vagy kutya- és macskaszőrének eltávolításakor. A porszívó tökéletes választás, ha egy háziállat-tulajdonos vagy, mivel még a legmakacsabb szőrszálakkal is könnyedén megbirkózik.

LED-es kijelzője és érintőpanelje megkönnyíti a porszívó használatát. Azonnal láthatod az akkumulátor állapotát és szabályozhatod a szívóerőt, attól függően, hogy épp milyen felületen takarítasz. A 0,5 literes porgyűjtő kapacitása a V9-hez képest valamivel kisebb, de az Eco módban elérhető akár 45 perces üzemidő rendkívül kényelmes használatot biztosít.

A Vactidy Blitz V9 Pro vezeték nélküli porszívó ára kuponjaink segítségével 36 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. A Banggoodon a RendkinaiA57  kuponkóddal vásárolható meg ennyiért, ha pedig inkább a Ranveeről szereznéd be, ott a RendKinaiRV166  kuponkódot kell bepötyögnöd. Ez a modell szintén európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással, így nincs szükség hosszú várakozásra vagy extra költségekre.

Mindkét modell ár-érték arányban nagyszerű választás, de az igényeidtől függően érdemes döntened a két változat között. Ha egy alap, de megbízható porszívót keresel a mindennapi takarításhoz, a Vactidy V9 a tökéletes megoldás. Ha viszont extra funkciókra és még nagyobb szívóerőre vágysz, a Vactidy Blitz V9 Pro a nyerő. Akárhogy is döntesz, mindkét porszívóval gyorsan és hatékonyan tarthatod tisztán az otthonodat.

hirdetés