hirdetés

Úszd meg a vasalást a Garment Steamer 2 kézi ruhagőzölővel

Szuper eszköz a gyűrődések eltávolításához

hír
Úszd meg a vasalást a Garment Steamer 2 kézi ruhagőzölővel 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-02

Ha hozzám hasonlóan éppenséggel neked sem a vasalás a kedvenc időtöltésed, de mégis szereted, ha a ruháid kifogástalan állapotban vannak, akkor most érdemes tovább olvasnod. Képzeld el, hogy minden reggel frissen vasalt ruhák várnak rád, amelyek tökéletesen simák és gyűrődésmentesek. A Garment Steamer 2 kézi ruhagőzölője pontosan ezt kínálja számodra, egy olyan megoldást, amely egyszerre gyors, hatékony és könnyen hordozható.

A kerámia bevonatú alumínium panel simán siklik a szövetek felett, így nem húzza meg az anyagot és nem okoz sérülést.

A Garment Steamer 2 kézi ruhagőzölő nem tesz különbséget a szövetek között. Legyen szó selyemről, gyapjúról, pamutról vagy akár nylonról, minden anyagot biztonságosan és hatékonyan kezel. A gőz mélyen behatol a szövetekbe, így a legkényesebb ruháidat is nyugodtan rábízhatod.

Ez az eszköz nem csak otthon, de útközben is a legjobb barátod lesz. Kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően (csupán 730 g és víztartállyal együtt a méretei 175x92x215 mm) könnyen befér a bőröndödbe, így üzleti utakra és nyaralásokra is magaddal viheted. A 26 másodperces gyorsfűtés funkcióval pillanatok alatt használatra kész, így sosem kell sokáig várnod.

A csomagban a kézi ruhagőzölő és a kivehető víztartály mellett érkezik még egy pár kesztyű is, amely segít megvédeni a kezedet a gőzölés során, továbbá jár hozzá egy a speciális tisztítókefe, amely különösen hasznos a ruhák tisztításához és karbantartásához. Az elmaradhatatlan használati útmutató pedig részletesen bemutatja a készülék használatát és karbantartását, így biztos lehetsz benne, hogy mindig a legjobb eredményt éred el.

A Garment Steamer 2 kézi ruhagőzölő tehát nem csak egy egyszerű vasaló, hanem egy multifunkcionális eszköz, amely időt és energiát takarít meg neked. A praktikus kialakítás révén mindig tökéletes állapotban tarthatod ruháidat, bárhol is legyél. Az RKCD3  kupon és a coinok együttes felhaszálásával most 12 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be az Aliexpressről, amíg a Choice Day tart.

hirdetés