hirdetés

ULTIMEA Nova S80 soundbar: libabőr élmény 100 000 Ft alatt

360°-os térhatású hangzás nappalidban a Dolby Atmos segítségével

hír
ULTIMEA Nova S80 soundbar: libabőr élmény 100 000 Ft alatt 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-22

Az ULTIMEA Nova S80 5.1.2 csatornás soundbar egy igazi audio-technológiai mestermű, amely a legfejlettebb Dolby Atmos hangzásélményt hozza el a nappalidba. Ha egy olyan hangrendszert keresel, amely mély basszusokat, kristálytiszta hangokat és minden irányból érkező, élethű hangzást biztosít, akkor a Nova S80 az, amit keresel.

A két felhajtott hangszóró a mennyezet felé irányítja a hangokat, amelyek onnan visszaverődve még élethűbb, felülről érkező hangzást biztosítanak. Ezzel a megoldással a hangzás valóban körülölel, és teljes mértékben elmerülhetsz a zene vagy film élményében. Rendelkezik eARC támogatással és HDMI pass through móddal is. A 4K HDR és a Dolby Atmos integrációja pedig egy valóban moziszerű audiovizuális élményt nyújt, amely a legmagasabb szintű otthoni moziélményt garantálja.

Nem csupán a magasabb hangokban jeleskedik, hanem az erőteljes basszusban is. A 8 hüvelykes vezeték nélküli mélysugárzó a BassMAX technológiával kombinálva hihetetlenül erőteljes és dübörgő mélyhangokat biztosít. A fejlett mágneses áramkör rendszer és az ultrakönnyű, erős szerkezeti membrán révén a mélysugárzó elképesztően pontos basszust produkál.

Az ULTIMEA Nova S80 520 W teljesítménnyel és 5.1.2 csatornás hangszóró konfigurációval rendelkezik. A Bluetooth 5.3 technológia biztosítja a stabil vezeték nélküli kapcsolatot, akár 10 méteres hatótávolsággal. A rendszer 35 Hz-től 18 kHz-ig terjedő frekvencia-választ biztosít, így minden hangfrekvencia részletgazdagon szólal meg.

A csomag tartalmazza a soundbart, két surround hangszórót, egy mélysugárzót, valamint minden szükséges kábelt és szerelési eszközt. A csomagban található HD és optikai kábelek, valamint a távvezérlő és a fali rögzítő készlet mindent biztosít, amire szükséged lehet a telepítéshez és a használathoz.

Az ULTIMEA Nova S80 egy rendkívül erős és sokoldalú soundbar, amelyet most 97 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetsz meg a BGa35c28  kuponkóddal. Ez a soundbar egyesíti a legmodernebb technológiákat és a kiváló ár-érték arányt, így a nagy márkáknak igazi konkurense lehet. Ráadásul ingyenes szállítással és egyéb költségektől mentesen érkezik hozzád EU raktárból.

hirdetés