hirdetés

Ultenic MC1 robot takarítógép a hurrikán erejével

Áresés után még jobban megéri

hír
Ultenic MC1 robot takarítógép a hurrikán erejével 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-29

A modern háztartásokban egyre nagyobb igény mutatkozik az intelligens és automatizált takarítási megoldások iránt. Az Ultenic MC1 robotporszívó és felmosó egy olyan prémium eszköz, amely ötvözi a legfejlettebb technológiákat és a maximális kényelmet, hogy otthonod mindig tiszta és rendezett legyen. Az Ultenic MC1 az egyik legjobban felszerelt robotporszívó a piacon, sajnos ez az árán is meglátszik. Szerencsére a Banggoodtól kupon érkezett hozzá, amivel sokat spórolhattok.

Az Ultenic MC1 egy masszív robotporszívó

Erőteljes akkumulátora 5200 mAh kapacitású, ami hosszú üzemidőt biztosít, így akár nagyobb otthonokban is képes egyszerre több helyiséget kitakarítani. Ki tudsz jelölni olyan terüelteket, ahova nem teheti be a gurulóit a porszívó és külön olyanokat  is, ahol nem szeretnéd, hogy felmosson, hanem csak szárazon takarítson. A robot töltési ideje 5 óra, ami után újra munkába állhat. A készülék 14,4 kg és robusztus méreteivel masszív és tartós, miközben a 1150 W-os teljesítmény garantálja a hatékony működést.

Az Ultenic MC1 a LiDAR navigációt használja, amely 360°-os látószögével és 8 méteres tartományával pontos térképeket készít, így biztosítva, hogy a robot minden sarkot elérjen. Az intelligens szőnyegérzékelés gondoskodik arról, hogy a szívóerő automatikusan megnövekedjen, amikor szőnyeget érzékel, miközben elkerüli a szőnyegek nedvesítését a felmosási módban.

Az Ultenic MC1 robotporszívó és felmosó minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szükséged lehet egy modern otthonban. Az intelligens takarítási megoldásokkal és az egyszerű kezelhetőséggel ez az eszköz ideális választás mindazok számára, akik kompromisszumok nélkül szeretnék otthonukat tisztán tartani. Az Ultenic MC1 robotporszívó a Banggood BGUMC1MC  kuponjával 194 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg. Ez nem kevés pénz, de a kütyü szinte minden feladatot tökéletesen levesz a vállatokról. Európai raktárból, költségmentesen érkezik.

hirdetés