hirdetés

Ultenic D6S robot söpör, felmos és porszívózik

3000 Pa szívóerővel 120 perces üzemidő mellett munkálkodik

hír
Ultenic D6S robot söpör, felmos és porszívózik 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-14

Az Ultenic a Proscenic oldalmárkája, de lényegében csak egy másik név alatt gyártanak nagyon hasonló minőségű eszközöket. A D6S egy „félig okos” porszívó, ami elvileg nagyon hasonló dolgokat tud, mint a modern, LiDAR-os megoldások, de kevesebb pénzt kell elkölteni rá. Egyik főskillje a SonicTrue vibrációs felmosó technológiája, amivel képes akár 3000-szer percenként vibrálva dörzsölni a padlót, így távolítva el hatékonyan a makacs szennyeződéseket. A D6S felsöpör, felmos és fel is porszívózza a lakást, így mondhatni 3 eszközt kapsz egy áráért, mindössze 42 800 forintért.

A 2600 mAh kapacitású akkumulátorával akár 120 perces takarítás kivitelezhető és megbirkózik az akár 15 mm-es akadályokkal is. Egész szép kis pakkot kapsz hozzá: a rendelt csomagban találni fogsz egy töltőállomást, egy extra oldalkefét, egy lerakható virtuális falat (amivel elzárhatsz területeket a porszívód elől), egy extra HEPA szűrőt és felmosót is.

A Geekbuying NNNFRUD6S  kuponjával most nagyon jó áron, mindössze 42 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted. A termék európai raktárból, ingyenes szállítással fog érkezni.

hirdetés