hirdetés

Ultenic D5 robotporszívó és erős kézi porszívó kuponozható

alapfunkciós robotporszívó, valamint morzsaporszívó pár ezer forintért

hír
Ultenic D5 robotporszívó és erős kézi porszívó kuponozható 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-04

Vannak olyan helyzetek, amikor jól jön egy robotporszívó, de nincs szükség a csúcstechnológiás extrákra, csak az alapfunkciókra, mégis praktikus, ha időnként egy robot kitakarít helyettünk. Az Ultenic D5 erre tökéletes megoldás. Emellett pedig egy morzsaporszívó sem árthat, amivel könnyedén végigszaladhatsz a kanapén, konyhapulton vagy az autó belsején. Ezzel a két eszközzel teljes lehet az otthoni takarítóarzenálod. Mindkét termék nagyon alacsony áron vihető a Ranveetől.

Ha a lehető legolcsóbb robotporszívóra vágysz, akkor tudom ajánlani az Ultenic D5-öt, az biztos, hogy árban verhetetlen. A Ranvee 7S1EFH61R3E6 kuponkódjával mindössze 31 100 Ft-ért meg lehet rendelni, ingyenes szállítással, lengyel raktárból. Az Ultenicnek volt egy régebbi D5 nevű porszívója is, de azzal nem szabad összekeverni, mert nem ugyanaz a kettő.

Morzsaporszívó a kisebb szennyeződések ellen

Ez az ABS anyagú, 120 W-os kézi porszívó kis méretű, mindössze 300x100x105 mm-es és 575 g-os, kényelmesen tárolható és hordozható, valamint egy kézzel működtethető hosszabb távon is fáradtság nélkül. Erős szívóerővel, mégis egész alacsony, 84 dB zajszinttel büszkélkedhet, így az esti TV nézés során is gyorsan körbe szaladhatsz vele a kanapén, nem lesz zavaróan hangos a művelet. Segítségével könnyedén megtisztíthatod az autódat, eltünteted a port, az elhullott állatszőröket és hajszálakat, valamint az ételmorzsákat is. A gép vezetékes és vezeték nélküli verzióban is megvásárolható. A vezeték nélküli típus körülbelül 30 perc folyamatos használatot biztosít, lemerülés esetén pedig konnektorról vagy autós töltőről újratölthető USB port segítségével körülbelül 3-4 óra alatt. A porszívóban 2 db 2000 mAh-s akkumulátor dolgozik a 35 500 rpm-es motor mellett.

Számos tartozékot kapsz hozzá: résekhez használható szűkítő fejet, kefét, rugalmas tömlőt és 1 m hosszú USB kábelt.

A Ranvee 4QEWM0XA44W3  kuponjával a vezetékes verzió 6100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a vezeték nélküli 7500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető.

hirdetés