hirdetés

Ultenic D10: a robotporszívó, ami egy jó alapgép

Lézeres navigációval precíz a takarítás

hír
Ultenic D10: a robotporszívó, ami egy jó alapgép 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-19

A robotporszívók egyre inkább a mindennapi háztartás nélkülözhetetlen eszközei. Az Ultenic D10 robotporszívó nemcsak a porszívózást, hanem a felmosást is magában foglalja, így igazi kettő az egyben megoldást kínál. Ez a készülék modern technológiával és intelligens funkciókkal felszerelt, amelyek garantálják a hatékony és kényelmes takarítást. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben te magad kényelmesen hátradőlhetsz.

Az alkalmazás segítségével no-go zónákat is létrehozhatsz, hogy a porszívó elkerüljön bizonyos helyeket, például ahol a kábelek vagy törékeny tárgyak vannak. Az akadálykerülési technológia révén a porszívó elkerüli a különféle akadályokat, így minimálisra csökkenti az ütközéseket vagy a tárgyak felborítását. Ráadásul a HEPA-szűrőrendszer biztosítja, hogy a levegő tiszta maradjon, csapdába ejtve a finom port és az allergéneket. Ez különösen fontos lehet azoknak, akik allergiában szenvednek, hiszen a porszívó nem engedi vissza a levegőbe a por részecskéket. Az Ultenic D10 többféleképpen vezérelhető: Siri, Alexa, Google Assistant, valamint az Ultenic saját alkalmazása segítségével. Akár hangparancsokkal is elindíthatod vagy leállíthatod a takarítást, vagy a telefonodon keresztül követheted a porszívó útvonalát és beállításait. Ezzel a megoldással könnyedén beállíthatod az automatikus tisztítási ütemezéseket is. Akár 120 perces üzemidővel rendelkezik egyetlen feltöltéssel, ami elegendő ahhoz, hogy egy nagyobb lakást vagy házat is alaposan kitakarítson anélkül, hogy közben újra kellene tölteni. A porszívó átmérője 32 cm, magassága 9,7 cm, így még az alacsonyabb bútorok alatt is elfér.

Mindezt a mindössze 64 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árért, ha megadod a 92ZVDJCD  kuponkódot, amely rendkívül kedvező ajánlat egy ilyen fejlett eszközért a Geekbuyingtól, az Ultenic D10 egy kiváló választás mindenki számára, aki időt és energiát szeretne megtakarítani a takarítás során és nem akar vagyonokat költeni rá.

hirdetés