hirdetés

Újra kuponozható a Roidmi EVE Max robotporszívó

Tökéletes tisztaság egy érintéssel

hír
Újra kuponozható a Roidmi EVE Max robotporszívó 1

Forrás: Gshopper

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-15

A Roidmi EVE Max robotporszívó új szintre emeli az otthoni takarítást, hiszen nemcsak porszívózik, hanem fel is mos, így egy lépésben tudod eltüntetni a mindennapi szennyeződéseket. Az 5000 Pa szívóerejű motor és az automatikusan emelkedő mop gondoskodik arról, hogy még a legmakacsabb foltok is könnyedén eltűnjenek. Emellett a nagy kapacitású, önürítő állomás és a hosszú üzemidő biztosítja, hogy az otthonod tisztán tartása ne okozzon gondot. Tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék megkönnyíteni a mindennapi takarítást.

5200 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel akár 250 percig is képes takarítani. Ez a hatalmas üzemidő lehetővé teszi, hogy nagyobb lakásokat, akár 250 négyzetméteres területeket is egy lépésben megtisztítson. Az okos funkciók, mint a Google Assistant, Alexa és a Mi Home alkalmazáson keresztüli vezérlés, további rugalmasságot biztosítanak, így bármikor, bárhonnan elindíthatod vagy leállíthatod a porszívózást. Az automatikus térképkészítés, a virtuális fal és a többrétegű térkép tárolás lehetősége gondoskodik arról, hogy a porszívó hatékonyan tervezze meg az útvonalát, elkerülve az akadályokat.

A Roidmi EVE Max robotporszívó jelenleg 121 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg, ha használod a gshopper50  kuponkódot. Európai raktárból érkezik, így az ingyenes szállítás is biztosított, ami gyors és problémamentes kézbesítést jelent.

hirdetés