hirdetés

Újra kuponozható a BlitzWolf BW-V3Max projektor!

Vízhűtéses vetítő 40 000 Ft alatt

hír
Újra kuponozható a BlitzWolf BW-V3Max projektor! 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-07

Nemrég egy teljesen új koncepcióval állt elő a BlitzWolf. A számos projektort, amit kiadtak, követte a BW-V3Max, ami tudott újat mutatni. Alapvetően egy olcsóra sikerült konstrukció, de olyan előremutató funkciókkal és megoldásokkal rendelkezik, hogy szívesen látnánk belőle esetleg még egy drágább verziót is. Mindenesetre most a Banggood Anniversary keretében újra kuponozható, már 35 500 Ft-ért rendelhető, tehát abszolút kedvező áron adják.

A legnagyobb érdekesség a gépben, hogy rámentek a tervezők a minél halkabb működésre. Ez azért nem egyszerű feladat, mert a projektorokban nagy fényerővel bíró LED van, ami bizony rendesen termeli a hőt, tehát aktívan hűteni kell. A BlitzWolf viszont vízhűtést tett a rendszerbe, ami így halkabban képes működni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit sikerült összehozniuk a valóságban, mert ez egyedülálló a vetítők terén.

Másik nagy újdonság, hogy adnak hozzá egy lábat, amivel állítható a magassága és a dőlésszöge a gépnek. Ez különösen izgalmas megoldás, mert igazából szög egyszerű, de valahogy mégsem szoktak ilyet alkalmazni projektorok esetében. Ez a modell is rendelhető nélküle, de Csehországi raktárból csak az állványos variáns elérhető.

Hisilicon 352-es processzor van benne, 1 GB memóriával és 8 GB háttértárral, ami az okos rendszer alapját képezi. Az Android 9 azért már elég elavultnak számít, továbbá ez a hardver gyenge, így biztosan nem ez lesz a legjobb pontja a gépnek. Ugyanakkor adott a WiFi 6, egy csomó applikáció, tehát van aki ki tudja majd használni.

Hátoldalán kapott helyet a sok bemenet, van rajta HDMI port, USB csatlakozó, AV dugalj, kimenetnek pedig jack csatlakozó, amire hangrendszert köthetünk, ha nem vagyunk elégedettek az 5 W-os beépített hangszórójával.

Forrás: Banggood

A BlitzWolf BW-V3Max projektor még mindig igen olcsó, a Banggood Anniversary jóvoltából újra szuper áron kuponozható. Mindössze 35 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni a BGANNIPR4  kuponkóddal. Csehországi raktárból küldik és nagyjából egy hét alatt kiszállítják.

hirdetés