hirdetés

Újra alacsony a Jimmy H9 Pro porszívó ára

Felsőkategóriás kedvenc most szuper áron

hír
Újra alacsony a Jimmy H9 Pro porszívó ára 1

Forrás: AliExpress, Enjoyclife Store

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-14

A Jimmy H9 Pro egy igazán komoly állóporszívó, amely OLED kijelzővel, automatikus teljesítményszabályozással és számos kiegészítővel érkezik. Akár 80 perces üzemidőt is biztosít, és még további izgalmas funkciókkal is rendelkezik. Most ráadásul sokkal kedvezőbb áron érhető el, mint amikor teszten járt nálunk – itt olvashatsz róla -, így most megéri beruházni rá a Geekbuyingon, ha lecserélnéd az otthoni gépedet.

Az akkumulátor levehető, így kétféleképpen is töltheted: a porszívóval együtt, rajta hagyva, illetve különállóan. A géphez kétféle forgókefe is jár, az egyik a megszokott módon padlóra való, míg a másik kárpittisztításhoz ajánlott. OLED kijelzőjén minden szükséges információt mutat, ilyen az akkumulátor töltöttsége, az éppen használt mód, az esetleges hibakód és a filter állapotát is jelzi, ha már takarításra szorul.

Ezen felül számos kiegészítő érkezik még hozzá: egy középen hajlítható toldócső, amivel kényelmesen benyúlhatsz a talpas bútorok alá, egy könyök alakú elem, háromféle kefés fej, egy töltő, egy aksi, egy aksitöltő, egy dokkoló és egy flexibilis gégecső.

A Jimmy H9 Pro nem véletlenül volt a gyártó zászlóshajója, hiszen ennél erősebb és jobb porszívóra keveseknek van szüksége. Ár/érték arányban teljesen jó termék, így aki megengedheti magának, annak bátran ajánlom. A Jimmy H9 Pro a 8WXYZXSHLU kuponkóddal most 103 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd, lengyel raktárból, ingyenes szállítással érkezik hozzád.

hirdetés