hirdetés

Új Remax hangcuccokat hoztunk nektek

RB-M13-as és M16 BT-speaker és a Cozybuds W29-es füles

hír
Új Remax hangcuccokat hoztunk nektek 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-17

Van pár új Remax cucc, amikre kértünk nektek kuponokat, hogy még a bevezető árnál is olcsóbban beszerezhessétek. Hoztunk két, nevében nagyon hasonló BT-hangszórót, a Remax RB-M13-as és M16-os lajstromjelűt, valamint egy kényelmes kis fülhallgatót, a Cozybuds W29-est. Ezeket a hangzó cuccokat nagyon jó áron éritek el, kuponjainkért cserébe a Banggoodon.

Új Remax hangcuccokat hoztunk nektek 2

Forrás: Banggood

Remax RB-M16

A Remax RB-M16 egy kompakt, mégis erőteljes Bluetooth hangszóró, amely ideális választás mind beltéri, mind kültéri használatra. A hangszóró IPX7 vízállósági minősítéssel rendelkezik, így bátran használható akár a medence partján. Az 1200 mAh kapacitású akkumulátor 12 órás folyamatos lejátszást tesz lehetővé, így hosszabb eseményekre is ideális választás. Mindössze 2 óra alatt teljesen feltölthető, és akár 150 napos készenléti idővel rendelkezik, így ritkán kell az újratöltéssel foglalkoznod. A 267 grammos tömegével és a 102x162x52 mm-es méretével a Remax RB-M16 könnyen hordozható és bárhová magaddal viheted.

A Banggoodon lehet rajta spórolni, a BGRSEPTRM16  kuponkóddal csupán 8 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). és ebben az összegben pedig már benne van a szállítási költség is.

Új Remax hangcuccokat hoztunk nektek 3

Forrás: Banggood

Remax RB-M13

A Remax RB-M13 egy mutatós Bluetooth hangszóró, amely nagyon érdekes LED világítással rendelkezik. Az egyik oldala RGB LED-ekkel kitömött, amik mindenféle színben képesek világítani és sokféle fényjátékot tudnak nyújtani. Ennek ára is van, mert a 3000 mAh kapacitású akkumulátorával 4 órás folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé, a készenléti ideje pedig 180 nap, de az első adat nem túl acélos. A készülék frekvenciatartománya 20 Hz-től 20 kHz-ig terjed, ami elég jó hangzást nyújthat. Közepes mérete és 910 grammos tömege miatt jól hordozható, a figyelemreméltó LED-eknek köszönhetően pedig fel tud dobni bármilyen bulit.

A Banggood oldalán spórolhatunk a BGRSEPTRM13 kuponkóddal, így pedig a végösszeg 10 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

Új Remax hangcuccokat hoztunk nektek 4

Forrás: Banggood

Remax CozyBuds W29

A Remax CozyBuds W29 fülhallgatója egy modern, vezeték nélküli fülcsipeszes kialakítású eszköz, amely a kényelmes és a stabil viselést ötvözi. 35 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely akár 6,5 órás folyamatos használatot is lehetővé tesz. A töltőtok további 250 mAh-t biztosít, így a fülhallgatók kényelmesen feltölthetők útközben is. Az eszköz készenléti ideje akár 280 óra és mindössze 2 óra alatt teljesen feltölthető. A mindössze 70 grammos fülhallgatók diszkrétek és könnyűek, így ideális választás mindennapi használatra.

Természetesen ez a modell is elérhető a Banggoodon a BGRSEPTRW29  kuponkódért, mindössze 7100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

hirdetés