hirdetés

Ugreen PB770 hordozható power bank az aktív életstílushoz

Hogy egyik eszközöd se maradjon töltés nélkül

hír
Ugreen PB770 hordozható power bank az aktív életstílushoz 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-29

Modern életvitelünk megköveteli a folyamatos energiaellátást, különösen a mobil eszközök, mint a telefonok, táblagépek és laptopok esetében. Az Ugreen PB770 300 W-os, hordozható power bank szuper hatékony megoldás ennek kielégítésére. Ezzel a készülékkel soha nem kell aggódnod a lemerült akkumulátorok miatt, hiszen több készülék egyszerre történő töltésére is képes.

Ha egyszerre terheljük meg több porton, akkor pedig 300 wattos maximumra képes, ami a hordozható aksik királyává avanzsálja. A power bank teljes feltöltése körülbelül 6-7 órát vesz igénybe, ha a mellékelt USB-C kábelt és egy megfelelő, PD3.1 kompatibilis töltőt használunk.

USB-C1 portja támogatja a PD3.1 gyorstöltést, és különböző feszültség- és áramerősség-beállításokat kínál, lehetővé téve a hatékony és gyors töltést a kompatibilis eszközök számára. A power bank kompakt és masszív, hogy könnyen szállítható legyen, így bárhol és bármikor használhatod. A készülék mérete 145,3x77x106,3 mm, tömege pedig mindössze 1638 g, így ideális választás utazásokhoz, kempingezéshez vagy bármilyen szabadtéri tevékenységhez.

A PB770 megbízható és biztonságos lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely beépített védelmi funkciókat kínál. Ezek közé tartozik a túltöltés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem, garantálva ezzel a csatlakoztatott eszközök biztonságát töltés közben. A power bank LED kijelzője a töltési állapotot és a fennmaradó akkumulátor szintet mutatja. Ez hasznos segítség abban, hogy mindig tudjuk, mennyi energia áll még rendelkezésünkre. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha úton vagyunk, mivel lehetővé teszi a hatékony tervezést, így elkerülhetjük a váratlan lemerülést.

Az Ugreen PB770 hordozható power bank szállítással együtt most 55 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért előrendelhető a BGPB770HU  kuponkód felhasználásával. Igazán elengedhetetlen eszköz az aktív életet élők számára, amely mindig kéznél van, ha készülékeidnek extra energiára van szükségük.

hirdetés