hirdetés

Turbózd fel a fürdőt egy erős hajszárítóval és fogkefével

Crosiko D3 hajszárító a hurrikán erejével és YS01 utazós, elektromos fogkefe

hír
Turbózd fel a fürdőt egy erős hajszárítóval és fogkefével 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-16

Itt az ideje jobban odafigyelned a hajad minőségére és a fogaid alapos ápolására, ugye? A Ranvee is erre gondolt, amikor remek kuponokkal elhozta a Crosiko D3 ionos hajszárítóját és az YS01 szónikus fogkeféjét. Míg az első a töredezésmentes és fényes hajért felel, addig a második a pár perc alatti teljes lepedék eltávolítást vállalja, ráadásul mindezt extra repülős üzemmóddal megspékelve, hogy garantáltan ne legyen gond vele a levegőben sem. Mindkét termék 13 000 forint környékén kuponozható. Mi ez, ha nem jó deal?

A Crosiko D3 hajszárító most szürke és lila színben egyaránt elérhető a Ranvee oldalán, a D5G4RPM6BCJZ  kuponkód felhasználásával pedig 12 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz a végösszeg. Bármelyiket választod, a szállítás ingyenes.

YS01 elektromos fogkefe – Szuperszónikus hatékonyság

Az elektromos fogkefék előnye, hogy sokkal hatékonyabbak, mint a manuális társaik. A szónikus kefék pedig még egy fokkal alaposabbak, mint a forgókefések. A két típus annyiban hasonló, hogy a fej mozgásának köszönhetik fogtisztító hatásukat, de a szónikus kefe gyorsabb fejmozgást végez, így nemcsak a sörték mozgásának segítségével képes eltávolítani a lepedéket, hanem a gyors mozgás során létrejövő hanghullámok segítségével is. Egy kétperces fogmosással szinte az összes lepedéket, ételmaradékot és baktériumot le tudod vele mosni. Az ilyen alapos szájápolással megelőzheted, hogy a fogorvosnál sok időt és pénzt veszíts, mivel sokkal egészségesebbek lesznek a fogaid.

Az YS01 egy olyan szónikus fogkefe, amit simán magaddal vihetsz a nyaralásra, hiszen a bekapcsoló gomb mellett

találsz rajta „flight mode”, azaz repülési üzemmód kapcsolót, így tuti nem kel életre a kütyü a bőröndben.

Nemcsak egyféle sebességgel rezeg, hanem 6 sebességfokozat között választhatsz, a maximum a 60 000 rezgés percenként. Elég sokat bír a 900 mAh-s aksija, a sajtóanyag szerint akár 30 napig használható egy töltéssel. Szuflával a mágneses töltője segítségével láthatod el, ami 2 órát vesz igénybe. IPX7-es vízállóságú a termék, azaz moshatod csap alatt vagy akár zuhanyzás közben is használható. A kezdő csomagban összesen 3 darab kefét fogsz találni.

A Ranvee P2WYGS4CVQA4  kuponjával most 13 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megvásárolni.

hirdetés