hirdetés

TOOLTOP ET13S 2 az 1-ben hőkamerás multiméter kuponozható

Érintőképernyővel, akkuval, valamint rögzítési- és adatátviteli funkcióval

hír
TOOLTOP ET13S 2 az 1-ben hőkamerás multiméter kuponozható 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-24

Hobbi és profi villanyszerelők figyelem! Hoztunk egy szuper újdonságot, a TOOLTOP ET13S multimétert, ami rendkívül kedvező áron kínál sok hasznos funkciót. Bár talán nem olyan prémium minőségű, mint a nagy nemzetközi márkák termékei, a célnak biztosan tökéletesen megfelel, és igazán megfizethető. Jelenleg ezért a digitális kijelzős modellért nem kérnek 51 000 forintot sem, ráadásul egy kicsivel drágábban kibővített szettben is megvásárolhatod a Ranvee-től.

A termék előre be van állítva öt vörös, szivárványszín, fúziósszín, és különböző fehér színpalettával, amelyeket szabadon megváltoztathatsz a tényleges igényeid szerint. Az úgynevezett automatikus tesztelési hotspot nyomkövető funkcióval pedig gyorsan megtalálhatod a hőmérsékleti anomália területét.

Ezt a sokoldalúan használható eszközt most mindössze 50 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg a G2Q4KEGNNQGM  kupon használatával, ha pedig szettben vásárolnád meg, ahol kapsz mellé egy plusz mikro objektívet, akkor ugyanezzel a kuponkóddal 58 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetned.

hirdetés