hirdetés

Tökéletes társ a vízi kalandokhoz ez a FunWater SUP is

Töltődj a vizen már idén nyáron!

hír
Tökéletes társ a vízi kalandokhoz ez a FunWater SUP is 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-05

A vízi sportok szerelmesei számára nincs is jobb, mint a nyári melegben a vízen lebegni. Ha te is szeretsz evezni és a tavak, folyók vagy tengerpartok rejtett zugait felfedezni, akkor ez a 335 cm-es FunWater SUP tökéletes választás számodra. Ez az ultrakönnyű deszka minden szükséges kiegészítővel rendelkezik, hogy teljes mértékben kiélvezhesd a vízi kalandokat. Emellett az ára is igen kedvező, így érdemes még idén nyáron lecsapni rá.

Az ultrakönnyű (csupán 12,5 kg) kialakításnak köszönhetően a FunWater SUP egyszerűen hordozható és tárolható.

A mellékelt hátizsákkal könnyedén viheted magaddal bárhova, legyen az egy közeli tó, folyó vagy akár a tengerpart. A felfújható kivitelnek köszönhetően pedig kis helyen is elfér, így nem kell aggódnod a tárolás miatt sem.

Most a BGSUPFR03F  kuponkóddal mindössze 62 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd ez a kiváló minőségű SUP, amit közvetlenül az EU-ból szállítanak, így gyorsan megérkezik hozzád. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és szerezd be a saját FunWater SUP-odat, hogy még több felejthetetlen élménnyel gazdagodj a vízen!

hirdetés