hirdetés

Többet nem lesz gond a kerti világítással

Napelemes kültéri lámpák a Ranvee-ről

hír
Többet nem lesz gond a kerti világítással 1

Forrás: Ranvee

Bagi
írta: Bagi
2024-07-26

A napelemes lámpák beüzemeléséhez nem kell fúrni-faragni és kábelezni, tetszés szerint bárhova elhelyezhetitek a ház körül. A Ranvee-ről most kétféle fali fényforrást rendelhettek potom pénzért, az egyik egy négypaneles modell, aminek a különlegessége, hogy a szolár panel nem a lámpán helyezkedik el, hanem egy kábel segítségével a legideálisabb helyre telepíthetitek. A másik lámpát 100 és 200 LED-del is választhatjátok.

A Ranvee TESQWQS75RJJ  kuponjával 7200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg kínai raktárból.

Fali napelemes lámpa

A Ranvee fali lámpája egy kültéri napelemes világítótest, ami kísértetiesen hasonlít az utcai lámpákra. IP65 szabvány szerint áll ellen az időjárási viszontagságoknak. Nem kell elemmel vagy bekötéssel vacakolni, az akkut a nap ereje tölti majd fel. A felszerelése pofonegyszerű, a sarkoknál kell két csavarral rögzíteni a lámpát arra a felületre, ahol használni kívánjátok. Választhattok a 100 és 200 darab LED-es verziók közül. Egy PIR szenzorral is ellátták, ami érzékeli a mozgást és a sötétedést. Az előző napelemes modellhez hasonlóan ezt is három üzemmóddal látták el, az irányításhoz pedig egy távirányítót is mellékeltek.

A Ranvee-ről rendelhetitek 100 vagy 200 darab normál és COB LED-del is. Mindegyik változathoz használjátok a HTG53KXG0R46  kódot, amivel a 100 LED-es változatokat 4300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a 200-asokat 6700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek be.

hirdetés