hirdetés

Titan Army V32D4U Pro – white board, tv, monitor

Érintőképernyős és hordozható, ráadásul 32 colos

hír
Titan Army V32D4U Pro – white board, tv, monitor 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-27

A Titan Army V32D4U Pro monitor lenyűgöző sokoldalúságot és innovációt hoz a felhasználók életébe. Ez a 32 hüvelykes 4K-s érintőképernyő, amely Android operációs rendszert futtat, nemcsak egy hagyományos monitor, hanem egy teljes értékű okoseszköz, amely számos felhasználási területet lefed. Akár otthoni szórakoztatásra, akár munkára, akár oktatási célokra használod, ez a készülék minden igényt kielégít.

A V32D4U Pro nem csupán egy monitor, ez egy multifunkciós eszköz, amely kiválóan alkalmazható különböző szituációkban. A készülék beépített Android 11 operációs rendszere révén hozzáférhetsz számos alkalmazáshoz, például a YouTube-hoz vagy a Chrome böngészőhöz, mintha csak egy okostelefont használnál, de jóval nagyobb kijelzőn. Emellett a monitor digitális táblaként is funkcionál, támogatja az aktív kapacitív tollakat, így tökéletes választás prezentációkhoz vagy online órákhoz.

A beépített 8 MP-es kamera, valamint a 4 mikrofon és a két 10 W-os hangszórók lehetővé teszik a tiszta és minőségi videóhívásokat, hangrögzítést és zenehallgatást. A monitor ráadásul támogatja a különböző beállítási lehetőségeket, beleértve a döntést, forgatást és magasságállítást is, így minden helyzetben optimális látószöget biztosít.

A Titan Army V32D4U Pro egy olyan eszköz, amely egyesíti a csúcstechnológiát és a felhasználóbarát funkciókat egy sokoldalú, 32 hüvelykes 4K-s érintőképernyőben. Legyen szó munkáról, szórakozásról vagy oktatásról, ez a monitor minden igényt kielégít. Ha egy olyan képernyőt keresel, amely a lehető legtöbbet nyújtja, a Titan Army V32D4U Pro ideális választás lehet számodra. A V32D4UPro  kuponkódért kedvezményesen megvásárolhatod a Geekbuying oldalán, 342 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés