hirdetés

Titan Army bevezető akció a Geekmaxin

Augusztus 5 és 18 között olcsóbban vehettek gamer monitort

hír
Titan Army bevezető akció a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-08-08

Bár a Titan Army egy új monitor márka, mégis számtalan modell között válogathattok. Ehhez csinál kedvet a Geekmaxi bevezető akciója, melynek keretében augusztus 18-ig kedvezményes áron vásárolhatjátok meg a jobbnál-jobb típusokat a TITANARMY  kuponkóddal. A termékeket európai raktárból szállítják.

A Geekmaxin a TITANARMY  kuponkód felhasználásával mindössze 59 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg a Titan Army P27GR gamer monitort.

Titan Army P2510H gamer monitor

A Titan Army P2510H egy 24,5 colos, keret nélküli kialakítású kijelző. A 8 bites panel 99 százalékban lefedi az sRGB színskálát, és még HDR10 támogatást is kapott. 1920×1080 pixel felbontású, HVA panellel rendelkezik, így sokkal gyorsabb a válaszideje, mint egy átlagos megjelenítőnek, 1 ms GTG-vel büszkélkedhet. A képfrissítése 240 Hz, ráadásul támogatja a FreeSync technológiát is, így szakadozásmentes játékélményben lehet részetek. A monitor vibráció mentes képe alacsony kékfény kibocsájtású, ezáltal kevésbé megterhelő vele a játék vagy a munka.

Az állítható állvány segítségével stabilan áll az asztalon, és lehetővé teszi a képernyő megfelelő szögbe állítását, sőt VESA keret segítségével a falra is szerelhetőKét darab HDMI 2.0, két darab DisplayPort csatlakozóval és hangkimenettel látták el. Több előre beállított módot kínál, beleértve az FPS-t (First-Person Shooter) és az RTS-t (Real Time Startegy). Emellett olyan funkciók is rendelkezésre állnak, mint a Movie Mode, E-book Mode és a Night Mode.

Természetesen a P2510H típust is eléritek a Titan Army bevezető akcióban, így a TITANARMY  kóddal tudjátok megvásárolni, amivel mindössze 47 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiétek.

Titan Army P32A2S2 gamer monitor

Már rendelhető a Geekmaxiról a Titan Army P32A2S2 32 colos monitor. Ez a QHD felbontású kijelző FAST IPS panelt kapott, így magával ragadó játékélményt biztosít, hiszen 97 százalékban lefedi a DCI-P3 színtartományt. HDR400 technológiát használ 1000:1 kontrasztaránnyal és 136 százalékos sRGB színskálával. Élethű színeket és mélyfeketét ad, minden jelenet olyan élénk és részletgazdag, mint a való életben. 240 Hz-es frissítési rátával és 1 ms-os, gyors válaszidővel rendelkezik, valamint felvértezték az AdaptiveSync rendszerrelKét HDMI 2.1, két DP 1.4 és egy audio csatlakozót találtok rajta. 

A P32A2S2 ergonomikus, állítható állványkialakítással érkezik, a magassága változtatható, dönthető és forgatható is, így kiválaszthatjátok az igényeiteknek megfelelő, optimális látószöget és csökkenthetitek a nyak megerőltetését. Érdekessége, hogy a hátoldalára hangulatfényt is kapott. Ez a gamer monitor szemvédő funkcióval is rendelkezik, villódzásmentes képet biztosít, de emellett felszerelték alacsony kékfény móddal, így hosszú játék esetén sem fárasztja a szemet. VESA (100 mm × 100 mm) rögzítési lehetőségének hála, helytakarékosan is elhelyezhetitek. A játékmódokat és a GAME PLUS funkcióit kifejezetten az FPS és RTS játékokhoz tervezték, a látványvilág igazán valósághű. A PIP/PBP funkció lehetővé teszi két videójel egyidejű megjelenítését, így tökéletes a többfeladatos munkavégzéshez.

Ha azt szeretnétek, hogy a legjobb játékélményben legyen részetek, akkor a P32A2S2 modellt érdemes beszerezni, amihez szintén használhatjátok a TITANARMY  kupont. A 32 colos monitort ezzel 139 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek be.

hirdetés