hirdetés

Tiszta otthon a Jigoo atkaporszívóival 32 600 Ft-tól

UV fényes, hőkezeléses, erős szívóerős arzenál az atkák ellen a Jigoo J300 és S300 Próval

hír
Tiszta otthon a Jigoo atkaporszívóival 32 600 Ft-tól 1

Forrás: Jigoo

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-02

Az atkák láthatatlan kis élősködők, amelyek allergiás reakciókat, de akár súlyosabb megbetegedéseket is tudnak okozni, legtöbbször a szövetekben, kárpitozott bútorokban bujkálnak előled. A sima porszívózás szinte hatástalan ellenük, viszont a Jigoo atkaeltávolító porszívóival gyerekjáték lesz elűzni őket, hiszen az erős szívóhatáson kívül hőkezelést, UV fényt és ultrahangot is bevetnek. A Geekbuyingon a J300 és az S300 Pro típust is nagyon alacsony áron vásárolhatod meg. Lássuk mit is tudnak!

Elpusztítják a matrac mélyén található atkák és baktériumok 99,99%-át, ráadásul még ultrahang hullámokat is generálnak, hogy megakadályozzák az atkák szaporodását.

A hővel való pusztítás sem maradhatott ki, 55 fokos levegőt fújnak a tisztított felületre, így tényleg senkinek sincs esélye ellenük. Mindkét változat kapott poratka szenzort, ez az érzékelő figyeli, hogy az éppen takarított felületen mekkora a poratka koncentráció, és százalékos formában kiírja a kijelzőjére, így pontosan tudod, hogy meddig kell porszívózni az adott felületet.

A Geekbuyingon a Jigoo J300 porszívót a 8YIIN7HZ  kóddal 32 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a Jigoo S300 Pro modellt pedig a 8YIIUUQ3  kóddal 34 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg. Mindkettőt lengyel raktárból, extra költségek nélkül szállítják.

hirdetés