hirdetés

Tineco Pure ONE Station porszívó különleges funkciókkal

Bundakefés, öntisztító, vezeték nélküli porszívó

hír
Tineco Pure ONE Station porszívó különleges funkciókkal 1

Forrás: Aliexpress, Tineco Store

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-04

Öntisztító, könnyű és erős – e három fontos tulajdonság mellett még olyan képességekkel is rendelkezik a Tineco Pure ONE Station vezeték nélküli porszívó, amelyek abszolút kiemelik az egyszerű akkumulátoros takarítóeszközök világából. Egyrészt öntisztító, de ez manapság nem nagy dolog, másrészt viszont jár hozzá bundakefe kiegészítő fej, amellyel kisállataink szőrét is gondozhatjuk anélkül, hogy a szőrük össze-vissza szállna a lakásban.

A Tineco iLoop Smart Sensor érzékeli a port és automatikusan szabályozza a szívóerőt a hatékonyabb tisztítás érdekében. Saját applikációján nyomon követheted a takarítás előrehaladását és terméktámogatást is kaphatsz. 4000 mAh-s akkumulátora pedig akár 60 perces folyamatos működést tesz lehetővé automata módban, így a nagyobb lakások takarítása is egyetlen töltéssel megoldható. A porszívó feltöltése mindössze 4-5 órát vesz igénybe. 60 napig nem kell a portartályához nyúlni, mivel 3 literes, elegendő kapacitást biztosít, nem kell minden használat után üríteni.

A porszívó a takarítást követően az OmniHub állomásra helyezhető, ahol automatikusan önmagát tisztítja, feltölti és rendezett módon tárolja. Az OmniHub minden alkatrészt – a kefétől a porgyűjtőig – alaposan kitisztít, így biztosítva, hogy a porszívó mindig készen álljon a következő használatra.

Az ára igen baráti, mindössze 147 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a TINECOEUCODE  és 10CD50  kuponkódok együttes felhasználásával. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik otthonodba.

hirdetés