hirdetés

Techtober Feszt áron vihető a Proscenic P11 Mopping

35 kPa szívóerő, 50 perc üzemidő, felmosó- és kéziporszívó funkció

hír
Techtober Feszt áron vihető a Proscenic P11 Mopping 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-22

A népszerű Prosenic termékek közül a P11 Moppingot az előző hónapban teszteltük. Alig tudtunk hibát találni benne. Erőteljes, 35 kPa szívóerővel küzd meg a kosszal, az állatszőrökkel és a hajszálakkal, de akár kéziporszívóvá is alakítható, sőt felmosásra ugyanúgy bevethető, így minden makacs szennyeződéssel leszámolhatsz egyetlen eszköz segítségével. A Banggoodtól sikerült nagyon jó kupont szereznünk rá a Techtober Fesztünkre, így most extra kedvezménnyel lehet teljes az otthoni takarítóarzenál.

Több kefét és kiegészítőt is kapsz hozzá, mint például fém hosszabbítócsövet, egy motoros padlókefét, egy kisállatszőrhöz való kefét, valamint egy réstisztító eszközt. Mindezekért az egyedi RendkinaiA65  kódunkkal 46 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell csak fizetned. A termék európai raktárból, ingyenes szállítással fog érkezni. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mintha USD-ben néznéd őket!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más porszívókat is, akkor érdemes körbenézned a Techtober gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk.

hirdetés