hirdetés

Szuper áron vihető az Amazfit GTR 2 okosóra

Csapj le rá a Choice Day akció keretében!

hír
Szuper áron vihető az Amazfit GTR 2 okosóra 1

Forrás: Aliexpress

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-01

Az Amazfit GTR 2 okos karórája ugyan már nem számít újdonságnak a piacon, viszont érdemes neki figyelmet szentelni, mert a fekete színű változatot most 20 300 Ft-ért szerezheted be a Choice Day keretében. Remek választás lehet számodra, ha egy megbízható és funkciógazdag okosórát keresel kedvező áron.

Tartalmaz egy szabadon használható tárhelyet is, amelyre zeneszámokat tölthetünk fel, és azokat Bluetooth fülesen keresztül lejátszhatjuk. Bár az Amazon Alexa és az NFC fizetés támogatása hasznos funkciók, sajnos Magyarországon ezek jelenleg nem használhatók.

Csapj le most a Choice Day keretében az AECD03  vagy az RKCD3  kuponkód segítségével csupán 20 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért erre a hasznos okosórára, mert ezen az áron tényleg megéri beszerezni.

hirdetés