hirdetés

Szuper áron a Proscenic P11 porszívó és felmosó

Egy közkedvelt vezeték nélküli, álló porszívó és egy felmosós porszívó kuponozható

hír
Szuper áron a Proscenic P11 porszívó és felmosó 1

Forrás: Ranvee

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-09

Imádjuk a Prosenic P11 termékeket, nemcsak kiváló ár-érték arányuk, hanem megbízhatóságuk miatt is. A Ranvee most extra kedvezményt adott a P11 Lite álló porszívóra és a P11 Mopping porszívóra és felmosóra, így teljes lehet az otthoni takarítóarzenál egyetlen vásárlással. A Lite verzió 28 kPa, míg a Mopping 35 kPa szívóerővel küzd meg a legmakacsabb szennyeződésekkel is. Az előbbi 36 500 forinttól, az utóbbi pedig 44 500 forinttól vásárolható meg. Mi ez, ha nem kihagyhatatlan ajánlat?

A legjobb, hogy automatikus szőnyegérzékelője is van, így egyből megnöveli a gép teljesítményét, amint nehezebb ellenféllel találja szemben magát.

A porszívó fejére LED világítást szereltek, vagyis a szekrények és az ágy alatt is megtaláljátok a rejtőzködő porcicákat, ráadásul oldalirányban 180 fokkal, fel-le pedig 90 fokban elfordítható.

Több kefét és kiegészítőt is kapsz hozzá és mindezekért a Ranvee PXWGY187EY38  kuponjával 44 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell csak fizetned.

Proscenic P11 Lite vezeték nélküli porszívó, az átalakuló mester

Közkedvelt szereplőnek számít az álló porszívók piacán a P11 Lite modell, hisz baráti ára mellett, 2 eszközt nyújt számodra 1 áráért. Egy mozdulattal ugyanis varázsolhatsz belőle egy kézi morzsaporszívót, amivel nekieshetsz a kanapéknak és autókárpitoknak. Igazán pehelysúlyú versenyzőről van szó, a maga 1,3 kg-jával fel sem fog tűnni, hogy már neki is láttál a takarításnak. Egy 550 ml-es, vízzel mosható portartályt és egy különleges 5 rétegű szűrőrendszert kapott, amivel gátat szab a visszaáramló, másodlagos szennyeződésnek.

A zajszintje 78 dB, ami nem kevés, nem is sok, pont elviselhető kategória 35 percen át, ameddig folyamatosan használható a termék. 2200 mAh-s akkumulátora könnyedén kivehető lemerülés esetén és körülbelül 2,5 óra alatt újratölthető. A 28 kPa szívóerőt a 180 W-os, kefe nélküli motor biztosítja, a láthatatlan porszemek elkapásában pedig a porszívófejre szerelt erős LED világítás lesz a segítségedre.

Természetesen róla sem maradhatott le az érintőpanel, amin a szokásos töltöttségi szintet, az üzemmódot és az esetleges hibakódot követheted nyomon.

Számos kiegészítőt kapsz hozzá, így szinte minden felületet megtisztíthatsz a készülékkel és mindezért csak 36 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetned a CKYC9QQQS9G1  kuponkód segítségével.

hirdetés