hirdetés

Szuper áron a MIUI 2 az 1-ben légtisztító és párásító

Friss levegő és megfelelő páratartalom otthonodban

hír
Szuper áron a MIUI 2 az 1-ben légtisztító és párásító 1

Forrás: Aliexpress, MIUI Official Store

Moniqa
írta: Moniqa
2024-10-03

Az egészséges levegő kulcsfontosságú mindennapjainkban, különösen, ha allergiával küzdünk vagy szeretnénk megszabadulni a háztartásban jelen lévő kellemetlen szagoktól. A MIUI 2 az 1-ben légtisztító és párásító tökéletes választás azok számára, akik egyszerre vágynak tiszta, friss levegőre és optimális páratartalomra otthonukban. Nézzük meg közelebbről, miért is remek megoldás ez a multifunkcionális készülék!

Egyik legjobb tulajdonsága, hogy rendkívül csendes. A legcsendesebb üzemmódban csupán 25 dB zajt kelt, ami annyira halk, hogy alvás közben sem fog zavarni. Ez különösen fontos, ha szeretnél egy légtisztítót elhelyezni a hálószobádban. A négy különböző szélsebesség lehetőséget ad arra, hogy a saját igényeid szerint állítsd be a levegőáramlást.

Design szempontjából a letisztult stílus könnyen beilleszthető bármely modern lakásba. Nem fogja elrontani a lakásod kinézetét, sőt, elegáns megjelenésével akár dísze is lehet a szobának. Az ára igen baráti, mindössze 31 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az X5AD46TSYGAP  és 10CD08  kuponok, illetve 5%-os coin kedvezmény együttes felhasználásával. Ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen érkezik otthonodba.

hirdetés