hirdetés

Szuper áron a Liectroux YW810 ablaktisztító robot!

Tiszta ablakok könnyedén és kényelmesen

hír
Szuper áron a Liectroux YW810 ablaktisztító robot! 1

Forrás: Ranvee

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-21

Szeretnéd, ha ablakaid gyönyörűen ragyognának, de ki nem állhatod takarításukat? Esetleg magasan laksz és ez a munka még veszélyes is? A fárasztó ablakpucolás helyett válaszd a Liectroux YW810 ablaktisztító robotot, amely gyors, hatékony és kényelmes megoldást nyújt ablakaid tisztán tartására. Beépített 70 ml-es víztartállyal és 2800 Pa szívóerővel veszi fel a kesztyűt a szennyeződésekkel szemben. Vákuummal rögzíti magát az ablakokra, a beépített UPS segítségével pedig még áramszünet esetén sem pottyan le.

Három automatikus tisztítási móddal és a különleges, mikroszálas törlőkendővel garantálja, hogy ablakaid foltmentesek legyenek. A robot ráadásul minimális energiafogyasztással (72 W) működik, így környezetbarát megoldást nyújt. Működése sem túl zavaró, az eszköz csupán 8,2 cm vastag és mindössze 65 dB zajszinten üzemel. Segítségével a magasban lévő ablakok tisztítása is biztonságos. Az erős, akár 150 kg terhelést is kibíró biztonsági kötél és a megbízható leesésgátló algoritmus gondoskodik róla, hogy a robot stabilan maradjon az ablak felületén.

A Liectroux YW810 ablaktisztító robot a modern otthonok nélkülözhetetlen eszköze, amely megkönnyíti az életedet és időt spórol számodra. Legyen szó vastag üvegekről vagy keret nélküli ablakokról, ezzel a robottal mindig tiszták maradnak az ablakaid. A Ranvee kuponjával most olcsóbban juthatsz hozzá lengyel raktárukból, mindössze 38 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be a 027X875K4KZQ  kupon felhasználásával.

hirdetés