hirdetés

Szuper ár az AZDOME M01 PRO autós kamera szetthez

Könnyedén megfizethető, ultra széles látószögű menetrögzítő kamera szett

hír
Szuper ár az AZDOME M01 PRO autós kamera szetthez 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-07-26

Manapság alig látni olyan járművet, amibe ne szerelnének fel menetrögzítő kamerákat. Elsősorban nagyobb biztonságérzetet nyújt az autósoknak, másodsorban pedig balesetek esetén jó lehet egy videós bizonyíték. Az AZDOME M01 PRO modellje első és hátsó szenzorral, 3 hüvelykes IPS kijelzővel és 150 fokos ultra széles látószöggel érkezik. Ráadásul kuponunkat használva nem szükséges mélyen a zsebedbe nyúlnod érte.

Az alapértelmezett Loop módjának köszönhetően a felvett anyag megszakítás nélkül tárolódik a memóriakártyán, tárhely betelés esetén automatikusan felülírva a régebbi fájlokat. Sok egyéb menetrögzítő kamerához képest nagy előnye a parkolási üzemmódja, mely a kamera aksijának és a mozgásérzékelőjének hála, akkor is készíti a felvételeket, amikor az autódat a parkolóban pihenteted. Megspórolsz magadnak egy pár nyomozós Facebook posztot, hogy vajon kié volt az a piros járgány, aki meghúzta a felnidet és még cetlit sem hagyott.

Minden felelősségteljes autótulajdonosnak ajánljuk ezt a kompakt, könnyen kezelhető, középkategóriás, de jó minőségű menetrögzítő kamerát. A BG314de8  kuponunkkal, most bomba áron, 16 660 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg szállítási költségek nélkül a Banggood oldaláról.

hirdetés