hirdetés

Szuper akciók várnak a Geekmaxi születésnapja alkalmából

Rengeteg terméket most még kedvezőbb áron rendelhettek meg

hír
Szuper akciók várnak a Geekmaxi születésnapja alkalmából 1

Forrás: Geekmaxi

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-12

Elérkezett a Geekmaxi 7. születésnapja, aminek alkalmából számtalan remek akcióval és játékkal kedveskednek számotokra. Az erre az alkalomra fenntartott oldalukon szeptember 4-10 között a Lucky Draw kereket megpörgetve extra kedvezményeket és termékeket nyerhettek, 11-e és 20-a között pedig minden nap flash dealek lesznek, 1-et fizet 2-t kap (a plusz egy egy ajándék termék) akciókkal. Addig is mutatunk néhány jó ajánlatot, amikre külön készültek kuponokkal a Geekmaxinál.

Érdemes most ellátogatni a Geekmaxi születésnapi aloldalára, hiszen szuper akciókkal, ajándékokkal és mennyiségi kedvezményekkel is találkozhattok. Ezen kívül készültek számos kuponnal is, amiket össze is gyűjtöttünk nektek:

  • 5% kedvezmény: Z5C1GKUI 
  • 10% kedvezmény elektromos kerékpárokra és rollerekre: LBPR5W9z 
  • 8% kedvezmény minden okosotthon termékre: 5Xe8RNHC 
  • 6 % kedvezmény műszaki cikkekre: SBT3tAeJ 
  • 5% kedvezmény a háztartási barkács eszközökre: 6Z7LvGh7 

Emellett három szuper terméket is kiválasztottunk nektek, amelyekről részletesebben olvashatsz cikkünk hátralévő részében:

Szuper akciók várnak a Geekmaxi születésnapja alkalmából 2

Forrás: Geekmaxi

Wanbo X5 projektor

A Wanbo X5 projektor egy megfizethető és nagy teljesítményű eszköz, amely 1100 ANSI lumen fényerőt, natív 1080p felbontást és HDR10, valamint 4K támogatást kínál. Automatikus élességállítással és trapézkorrekcióval rendelkezik, így könnyen használható, és akár 120 inch képméretet is képes vetíteni 1,3 és 4 méter közötti távolságból. A projektor csendes működését a dupla ventilátoros rendszer biztosítja, Android 9 rendszeren fut, és számos csatlakozási lehetőséggel, köztük HDMI-vel, USB-vel, WiFi 6-tal és Bluetooth 5.0-val rendelkezik.

A készülék könnyen kezelhető távirányítóval és Google Asszisztens támogatással is vezérelhető. Kompatibilis az Apple Airplay, Android és Windows eszközökkel, így egyszerűen tükrözhetitek a mobil vagy PC kijelzőjét. Kompakt méretével és csendes működésével ideális választás otthoni használatra. Az 5442L7KT  kuponkóddal most 82 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhető be európai raktárból, ingyenes szállítással.

Szuper akciók várnak a Geekmaxi születésnapja alkalmából 3

Forrás: Geekmaxi

HONEYWHALE E9 elektromos roller

A HONEYWHALE E9 elektromos roller egy könnyű és praktikus jármű, amely mindössze 12,5 kg tömegű, és összecsukható kialakításának köszönhetően könnyen hordozható és tárolható. 350 W-os motorja akár 20 km/h sebességet is elér, így ideális választás a városi közlekedéshez. A 36 V-os, 7,5 Ah-s akkumulátor 25 km-es hatótávot biztosít, így hosszabb utakra is alkalmas. Az e-roller mechanikus és elektronikus fékrendszerrel felszerelt, amely gondoskodik a biztonságos közlekedésről, továbbá ABE közúti tanúsítvánnyal rendelkezik, így az európai utakon is használható.

A HONEYWHALE E9 különlegessége az APP vezérlés, amelyen keresztül egyszerűen nyomon követhetitek a jármű adatait és beállíthatjátok a preferenciákat. A 8,5 hüvelykes kerekek stabil utazást garantálnak, még rosszabb minőségű útfelületeken is. Az e-rollert most 119 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a CkPptNQu  kuponkód használatával. Európai raktárból, ingyenes szállítással érkezik hozzád.

Szuper akciók várnak a Geekmaxi születésnapja alkalmából 4

Forrás: Geekmaxi

ACGAM JSZ-3 motorosan állítható asztalkeret

Az ACGAM JSZ-3 motorosan állítható asztalkeret ideális választás azok számára, akik egészségesebb munkakörnyezetre vágynak. A kettős motoros rendszerrel az asztal magassága 62 cm-től 127 cm-ig állítható, lehetővé téve a munka közbeni ülő és álló pozíciók váltogatását, ami segít a helyes testtartás megőrzésében. Az asztal csendes és gyors emelési sebessége (30 mm/s) zökkenőmentes magasságállítást biztosít, így zavartalanul dolgozhatsz, különösen olyan helyeken, ahol a csendes munkakörnyezet elengedhetetlen.

Az asztal vezérlőpanelje három előre programozható memóriahellyel rendelkezik, így egyszerűen válthatsz a különböző magasságok között. A masszív acélkeret akár 120 kg-os terhelést is elbír, így stabilan tartja a monitorokat és egyéb eszközöket, valamint 120×60 cm-től egészen 180×80 centiméterig tud asztallapokat fogadni. Az automatikus zár és az ütközés elleni rendszer extra biztonságot nyújt, így a mindennapi használat során is megbízható és kényelmes megoldást kínál. Az L8J49PJ6  kuponkód felhasználásával most 79 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni. Szintén európai raktárból, ingyenes szállítással érkezik hozzád.

hirdetés