hirdetés

Szőrszippantó mester a Proscenic P13 kézi porszívó

Könnyű, erős porszívó a mindennapokra

hír
Szőrszippantó mester a Proscenic P13 kézi porszívó 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-21

Már pár napja nálam van tesztelésen a Prosenic P13 vezeték nélküli kézi porszívója. Most a Geekbuying akciójában igen kedvező áron beszerezhető, gondoltuk beajánljuk nektek előre. Bár a részletes termékteszteléssel még nem készültem el, viszont a kezdeti tapasztalatok nagyon impozánsak. Annyit mondok csak, hogy a kutyaszőr nagy részétől megszabadítottam már az autóm üléskárpitját!

A háziállat-tulajdonosok számára gyakran kihívás olyan porszívót találni, amely hatékonyan kezeli a szőrt. A Proscenic P13 egyik legnagyobb előnye, hogy a motoros fej V-alakú sörtéinek köszönhetően a szőr- és hajszálakat könnyedén összegyűjti, anélkül hogy azok gubancolódnának. Az 5 fokozatú szűrőrendszerrel ez a készülék képes az allergének 99,99 százalékát eltávolítani.

A porszívófejen elhelyezett zöld LED-világítás segít abban, hogy a bútorok alatt és a sötét helyeken is könnyedén eltávolítsd a szennyeződéseket. A teleszkópos cső végén a fej vízszintesen 180 fokban, függőlegesen pedig 90 fokban forgatható, így még rugalmasabban tudod használni.

A porszívó LED-es kezelőpaneljén egyszerűen választhatsz a különböző szívóerő-fokozatok között, és itt láthatod az akkumulátor töltöttségi szintjét, valamint az esetleges hibajelzéseket is. Az akkumulátor 2500 mAh kapacitással rendelkezik, ami a legalacsonyabb fokozaton akár 45 perc üzemidőt is biztosít, közepes teljesítményen 35 perc, a legnagyobb fokozaton pedig negyed óra. A készülékhez számos kiegészítő tartozik, valamint egy fali konzolt is kapsz, ahol a porszívót és tartozékait kényelmesen tárolhatod. Tartozékok között van egy teleszkópos cső, egy részszívóka és egy kombinált portalanító kefe a bútorokhoz, kárpitokhoz, függönyökhöz, technikai eszközökhöz, valamint egy szélesfejű kefe keménypadlóra és szőnyegre.

Most a Geekbuying akciójában a NNNPROSP13  kuponkódért cserébe 49 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be ezt a könnyű, de erős kis kézi porszívót.

hirdetés