hirdetés

Szezonvégi áron kapható az iScooter iX3 elektromos roller

10 colos terepgumival, 800 watt teljesítménnyel, 40 km-re is elszáguldó, szelíd fenevad

hír
Szezonvégi áron kapható az iScooter iX3 elektromos roller 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-20

Az iScooter iX3 nemcsak egy városi kis cirkáló, hanem egy igazi tereproller a javából. A 800 wattos motorjával akár a 25 fokos emelkedőkkel is megküzd és 40 km távolságra is elgurul, igaz, a sebességét leszabályozták 25 km/h-ra, de mint tudjuk, nincs olyan, hogy feloldhatatlan korlátozás. Aliexpressen ez az elektromos járgány közel 30 000 forinttal drágábban kapható, mint ahogy a Geekbuying kínálja az E-bike kiárusításon. Náluk az egyedi kuponkódunkkal csak 159 200 forintot kell érte fizetned.

Ezt a rollert itthon nem forgalmazzák, csak Aliexpressen találtam meg, de közel 30 000 forinttal drágábban. Így nagyon örültem, hogy sikerült a Geekbuyingnál egy sokkal kedvezőbb árat kialkudnunk. Az egyedi kuponkódunkkal, ami az NNNRENDELJKINAIT231  most mindösszesen csak 159 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted a városi cirkálót. A termék EU raktárból, ingyenes és gyors szállítással fog érkezni. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mint USD-ben nézve!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más elektromos kerékpárokat és rollereket is, akkor érdemes körbenézned az E-bike kiárusítás gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk. Aki pedig egy kicsit erősebb gépet keresne, neki a figyelmébe ajánljuk a szintén remek áron futó Kukirin G2 Pro rollert.

hirdetés