hirdetés

Szeptember 5-ig akcióban az Eleglide C1 ebike széria

A Geekmaxi kuponja most 150 eurót ér

hír
Szeptember 5-ig akcióban az Eleglide C1 ebike széria 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-08-13

Közeledik a suliszezon, itt az ideje az iskolába járáshoz egy új bringát beszerezni. A Geekmaxi szeptember 5-ig leárazást hirdetett az Eleglide C1 széria mindkét modelljére, így most 150 eurót spórolhattok a vásárlásnál. Ha egy még olcsóbb elektromos biciklire lenne szükségetek, akkor se csüggedjetek, hiszen az Eleglide M1 Plus terepbringához is érkezett kupon. A termékeket európai raktárból szállítják.

A Geekmaxin eléritek az Eleglide C1 ST modellt is, ami tudásban teljesen megegyezik, de a váza alkalmas alacsonyabbak számára is, hiszen már 155 cm-es magasságtól használható, míg a C1 csak 170 cm feletti magasság esetében ideális választás.

A Geekmaxi akciójában szeptember 5-ig a C1C1ST1199E  kuponkóddal tudjátok az Eleglide C1 széria bringáit olcsóbban beszerezni. A C1 és a C1 ST típust is 471 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg európai raktárból.

Eleglide M1 Plus elektromos bicikli

Az Eleglide M1 Plus elektromos mountain bike nemcsak az aszfalttal, hanem a kavicsos hegyi utakkal is könnyedén megbirkózik. Kialakítása és felszereltsége nagyon igényes. A pedálszenzoros motor 250 wattos, a maximum nyomatéka 45 Nm, a csúcsteljesítmény 500 W és a végsebessége 25 km/h. Három módban használhatjátok, több teljesítmény szint között tudtok választani. Teljesen elektromosan 50 km, rásegítéssel akár 100 km is megtehető vele. A motoros rásegítés mértékét 5 lépcsőben lehet állítani, és van sétáló mód, ha valamiért tolnotok kellene a járművet. Hagyományos kerékpárként egy 21 sebességes Shimano váltó segíti a tekerést. 36 V-os, 12,5 Ah-s lítium akkumulátort kapott, ami könnyen el is távolítható, töltési ideje nagyjából 7 óra. A megállásról dupla tárcsafékek gondoskodnak, míg az úthibák elnyelése az új, hidraulikus lengéscsillapítók feladata.

Nagy teherbírású, korrózió álló, alumínium ötvözet vázzal rendelkezik, a 29 colos kerekek megfelelőek a városban és terepen egyaránt. Az első lámpa LED-es, jó a fénye is, illetve egy többfunkciós LCD kijelzőt is szereltek a kormányra, ami minden fontos menetadatról tájékoztat titeket, például a valós idejű sebességről, a megtett távolságról és az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Közvetlenül innen válthattok a rásegítési módok közül, aktiválhatjátok a séta módot és sok mást. Ezenkívül az Eleglide alkalmazáson keresztül telefonról is vezérelhetitek a bicajt. Az alkalmazás több funkció aktiválását teszi lehetővé, például a kerékpár lezárását és a jelszó beállítását.

Az Eleglide M1 Plus terepbringát a 9FupweGA  kuponnal vásárolhatjátok meg 251 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a Geekmaxiról. Európai szállítással érkezik.

hirdetés