hirdetés

Szabadtéri moziélmény a BlitzWolf V2 projektorral

Kiváló képminőség és felhasználóbarát funkciók

hír
Szabadtéri moziélmény a BlitzWolf V2 projektorral 1

Forrás: Banggood

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-02

A BlitzWolf V2 1080p androidos projektornak nem csupán technikai paraméterei tetszetősek, hanem valóságos moziélményt hoz el az otthonodba vagy akár a kertedbe. Képzeld el, hogy egy forró nyári estén a barátaiddal a kertben ülsz, egy pohár hideg limonádéval a kezedben, és a kedvenc filmedet nézitek a csillagos ég alatt. Ezzel a projektorral a BlitzWolf Nyári Fesztivál 2024 keretében most igen jó áron élheted át ezt az élményt.

Kompakt mérete (190x130x140 mm) és könnyű tömege (1,25 kg) révén a BlitzWolf V2 projektort bárhová magaddal viheted. Az IPX5 vízállóság biztosítja, hogy a projektor ellenáll az időjárás viszontagságainak, így ideális társ lehet kempingezéshez, szabadtéri filmvetítésekhez is. Gondolj bele, milyen menő, hogy a következő kempingezés alkalmával egy mini mozit varázsolhatsz a sátor mellé!

A BlitzWolf V2 projektor most a BlitzWolf Nyári Fesztivál keretében mindössze 41 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapható a RendKinai881  kuponkód használatával. Ha egy megfelelő minőségű és ár-érték arányú projektorra vágysz, ami minden igényedet kielégíti, ne keress tovább, csapj le rá!

hirdetés