hirdetés

Sonoff SWV Zigbee: megoldás öntözéshez szezonvégi áron

Öntözés időzítés

hír
Sonoff SWV Zigbee: megoldás öntözéshez szezonvégi áron 1

Forrás: Banggood

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-16

Ha valaha is gondot okozott az öntözés megszervezése, itt az idő, hogy könnyíts az életeden a Sonoff SWV Zigbee okos vízszelep segítségével. A szezonvégi leárazásnak köszönhetően most kedvezményes áron szerezheted be ezt az innovatív eszközt, amely minden kertész vagy háztulajdonos számára ideális megoldást nyújt. A Sonoff SWV Zigbee nemcsak a veteményesed öntözését teszi egyszerűbbé, de tökéletes választás pázsit gondozására is.

A masszív műanyag ház anyaga biztosítja a hosszú élettartamot, míg az IP55 vízállósági besorolás azt jelenti, hogy nyugodtan használhatod kinti környezetben is, esőben vagy napsütésben egyaránt. Az eszköz 4 darab AA-elemmel működik, ami hosszú üzemidőt biztosít. A szelep a 0,6 és 8 bar közötti munkanyomást támogatja, így számos különböző vízrendszerhez csatlakoztatható. Az 5°C és 60°C közötti működési hőmérséklet-tartomány lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen időjárási körülmények között használhasd az eszközt, de nyilván a téli fagy beállta előtt érdemes leszerelni, ha tavasszal szeretnénk használni.

Nyílt forráskódú platformokkal is kompatibilis, így a haladó felhasználók számára is számos testreszabási lehetőséget kínál. Ha tehát olyan eszközt keresel, amely rugalmasan illeszkedik a meglévő okosotthon-rendszeredhez és lehetőséget biztosít az egyedi vízkezelési beállításokra, a Sonoff SWV Zigbee a legjobb választás. Az eWeLink applikációval lehet elsődlegesen vezérelni.

A szezonvégi leárazásnak köszönhetően most kiemelkedően kedvező áron juthatsz hozzá ehhez a sokoldalú okos vízszelephez az Banggoodon a BG72fc90  kuponkódért, mindössze 11 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért és ebben már a szállítás is benne van.

hirdetés