hirdetés

SkyEcho FreeONE projektor: a plafonra is vetíthetsz vele

350 ANSI lumen fényerő és 720p felbontás egy 270 fokban dönthető állványon

hír
SkyEcho FreeONE projektor: a plafonra is vetíthetsz vele 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-23

A SkyEcho FreeONE egy megfizethető és kompakt méretű, azaz könnyen hordozható projektor, amely jó alapot nyújt, ha egy magaddal vihető, kis mozikomplexumot keresel. Ez a modell a kényelemre és a mobilitásra helyezi a hangsúlyt, de nem ígér csúcsteljesítményt. Az Android rendszernek köszönhetően extra eszközök nélkül is működik bárhol is légy. Sikerült nagyon alacsony árat kérnünk rá a Geekbuyingtól a most futó Techtober Fesztünkre, így mindössze 25 600 forintot kell a piros verzióért fizetned.

Összességében a FreeONE jó választás lehet, ha alacsony költségvetésből szeretnél egyszerű szórakozást, de ne várj tőle prémium élményt. Most kiemelten jó árat szereztünk hozzá, az egyedi NNNRENDELJKINAIT243  kuponkódunk használatával csupán 25 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba fog kerülni a piros színű variáns. Európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mintha USD-ben néznéd őket!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más projektorokat is, akkor érdemes körbenézned a Techtober gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk. Ha pedig egy kicsit drágább, de jóval erősebb vetítőn gondolkodsz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a szintén remek áron futó WANBO DaVinci 1 Pro projektort.

hirdetés