hirdetés

SkyEcho FreeONE és FreeONE Pro projektor 50 000 Ft alatt

Megfizethető hordozható házi vetítők

hír
SkyEcho FreeONE és FreeONE Pro projektor 50 000 Ft alatt 1

Forrás: Geekbuying

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-27

Ha egy könnyen hordozható, egyszerű projektort keresel, ami ideális lehet akár beltéri filmnézéshez, akár kültéri eseményekhez, akkor a SkyEcho FreeONE és FreeONE Pro megérhet egy pillantást. Ezek a modellek a kényelemre és mobilitásra helyezik a hangsúlyt, de nem ígérnek csúcsteljesítményt. Az Android rendszernek köszönhetően extra eszközök nélkül is működnek, és a hordozhatóságuk különösen vonzó lehet, ha olyan megoldásra van szükséged, amit bármikor magaddal vihetsz.

Összességében a FreeONE jó választás lehet, ha alacsony költségvetésből szeretnél egyszerű szórakozást, de ne várj tőle prémium élményt. Az ára most az NNNSKYEFP350  kuponkód használatával csupán 35 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen.

SkyEcho FreeONE Pro – Hordozható, de nem csúcsminőség

A SkyEcho FreeONE Pro lényegében ugyanazokat a tulajdonságokat kínálja, mint a FreeONE, de beépített akkumulátorral bővült, így a gyártó állítása szerint akár 2 órányi lejátszást biztosít anélkül, hogy áramforráshoz kéne csatlakoztatnod. Ez jól jönhet, ha kültéri eseményeken szeretnéd használni, de ne feledd, a 350 ANSI lumen fényerő és a 720p felbontás inkább kisebb, sötétebb helyekre ideális.

Az Android rendszer itt is jelen van, de a hardver erősen korlátozott, így nem számíthatsz gyors, gördülékeny használatra. A 270°-os gimbal állvány praktikus, de a képminőség és a hangzás inkább átlagos, mint kiemelkedő. Ha a hordozhatóság a legfontosabb, és nincs szükséged csúcskategóriás élményre, akkor ez a modell elfogadható választás lehet.

Most az NNNSKYEFPB  kuponkód felhasználásával 42 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd. Szintén európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással, egyéb költségektől mentesen.

hirdetés