hirdetés

Robusztus power bank a Qoovitól szuper áron

Az egyik leghasznosabb féltégla

hír
Robusztus power bank a Qoovitól szuper áron 1

Forrás: Aliexpress, Qoovi Accessories Store

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-01

Vannak a kisebb, könnyen hordozható power bankek, amiket csak simán elrakunk a zsebünkbe, és vannak azok, amiket inkább csak hosszú utakra viszünk magunkkal. Külön kategóriát képvisel a Qoovi 60 000 mAh-s óriása, ami féltéglányi méretével a legnagyobbak közé tartozik. A közel 1,2 kg-os „hordozható” aksira már egy pántot is szereltek, hogy könnyebb legyen cipelni, de valószínűleg sokan így is csak autóval fogják mozgatni. Az igazi meglepetés viszont az ára: ezt a hatalmas kapacitást most 16 600 Ft-ért tudod megkaparintani.

Nemcsak a kapacitása és a portok sokasága figyelemreméltó, hanem a biztonsági funkciók is: az eszköz mindenféle védelemmel rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy a csatlakoztatott eszközeid biztonságban vannak. A kütyüt Type-C porton keresztül tudod feltölteni. További hasznos jellemzője, hogy került rá egy kijelző is, amin keresztül mutatja a töltöttségi szintet, de ellátták a kínaiak által kihagyhatatlan LED lámpával is, ami kempingezésnél elég praktikus kiegészítőnek számít.

Arról nem is beszélve, hogy egy ekkora power banken az akasztófül is nagyon jól jön, már ha kézben akarod magaddal cipelni.

Ezzel a praktikus eszközzel mindig a rendelkezésedre áll a szükséges energia, bárhol is legyél. Az Aliexpressről a Choice Day keretében már 16 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiéd lehet, ha együtt használod a QOOVI48  és RKCD3  kuponokat.

hirdetés