hirdetés

Rendkívüli kedvezménnyel vihető a Redmi Pad SE tablet

Egy Xiaomi tablet olcsón

hír
Rendkívüli kedvezménnyel vihető a Redmi Pad SE tablet 1

Forrás: Mi.com

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-08-19

Nem túlzás, hogy a Redmi Pad SE-vel nagyon betalált a gyártó, mert eleddig csak olyan Xiaomi tabletek voltak, melyek erősen zsebbe nyúlósra sikerültek. Ugyan ár/érték arányukat tekintve azokra sem lehetett semmi rosszat mondani, az SE mégis sokkal többek számára elérhető és reális választás. Gyakorlatilag nem drágább, mint egy budget kínai tablet, csak éppen magasabb minőséget képvisel. Ugyan Magyarországon annyira nem olcsó, de Kínából rendelve annál is inkább. Az Aliexpress Back to School leárazásán különösen megéri megrendelni.

A tablet energiaellátásáról a 8000 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amit maximum 10 wattal, Type-C porton keresztül lehet tölteni. Nagyjából 43 nap készenléti időt biztosít, de 14 óra videólejátszásra is elegendő. Utóbbi egy ekkora kijelzőn és a 4 darab, sztereóban megszólaló hangszóróval kimondottan jó élmény is lesz, hiszen még Dolby Atmos támogatással is felvértezték a Redmi Pad SE-t.

Egy 8 MP-es hátsó és egy 5 MP-es első kamera is a repertoár része, amikkel maximum 1080p 30 FPS-es videót is fel lehet venni, de sokat azért nem érdemes várni ezektől sem. Az idősödő Snapdragon chip hátránya, hogy WiFi-ből csak ac szabványt, tehát az 5-ös verziót kapjátok, hiába tartunk már a WiFi 7-nél, és Bluetooth-ból is „csak” 5.0 jutott a gépbe. Nincs NFC, GPS, sem 4G vagy 5G támogatás, ezeket nélkülöznötök kell ebben a modellben. Van viszont Android 13 alapon MIUI Pad 14 rendszer, ami jó eséllyel frissítést is fog kapni 1-2 évig.

A Redmi Pad SE természetesen elérhető Magyarországon is, de mégis érdemes Kínából megrendelni. Nem keveset lehet rajtuk spórolni, legalábbis az Aliexpress Back to School akciójában mindenképpen. A kisebbik, 4+128 GB-os modellhez az AE05SE  és az RKSULI12  kuponkódokat együttesen felhasználva 47 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni, míg a 8+256 GB-os változat az AE05SE  és az RKSULI20  kuponkódokkal csak 55 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Mondani sem kell, hogy a drágább modell sokkal jobban megéri. Itthon az összes webshop sokkal drágábban kínálja, Aliexpressről ráadásul ingyenesen, francia raktárból érkezik.

hirdetés