hirdetés

Rendeljetek okoseszközöket okos áron a Cafagóról

A Honor Pad 8 tablet és a Creality K1 Max FDM 3D nyomtató most olcsóbban érhető el

hír
Rendeljetek okoseszközöket okos áron a Cafagóról 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-08-12

A Cafago ma olyan kütyüket ajánlott a figyelmünkbe, amik az iskolában is jó szolgálatot tehetnek. A válogatásban a 12 colos Honor Pad 8 táblagép és az Ai támogatást kapott Creality K1 Max FDM 3D nyomtató szerepel. Mindkét terméket akciós áron kínálják és német raktárból, ingyenes szállítással érkeznek.

Creality K1 Max FDM 3D nyomtató

A Creality K1 Max egy gyors 3D nyomtató, mindössze 0,03 másodperc alatt éri el a 600 mm/s sebességet. A kerámia fűtőtest azonnal megolvasztja a különféle filamenteket, a kétfokozatú extruder pedig tökéletes adagolást biztosít akár 300 fokon. A frissen nyomtatott modellt a két ventilátor gyorsan hűti, így a modell vetemedés nélkül keményedik meg.

A gép összeszerelve és kalibrálva érkezik, a dobozból kivéve azonnal nyomtathattok vele. A szintezést automatikusan elvégzi helyettetek, az AI LiDAR milliónyi ponton pásztázza az ágy dőlését a pontosabb szintezés érdekében, emellett a nyomtató AI kamerát használ a meghibásodás, idegen tárgyak, törmelékek észlelésére. Fűtőágya mindössze 90 másodperc alatt 60 fokra melegszik fel.

Rugalmas munkafelülettel látták el, a modell eltávolítása gyors és egyszerű. Elég nagy, maximum 300x300x300 mm-es tárgyakat hozhattok létre a segítégével, ami már elég széleskörű felhasználást tesz lehetővé. Az egyszerűbb munka végett egy 4,3 colos kijelzővel is ellátták. Kompatibilis a Creality Print, Cura, Simplify3D és a PrusaSlicer szoftverekkel, használhatjátok ABS, PLA, PETG, PET, TPU, PA, ASA, PC, PLA-CF, PA-CF, PET-CF filamentekkel. Növeli a felhasználói élményt, hogy légtisztítóval is rendelkezik, amely beépített szűrők segítségével tünteti el a nyomtatás során keletkező egészségtelen anyagokat.

A Cafagóról kedvezményes áron rendelhetitek meg, most mindössze 240 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Német raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés