hirdetés

Rendelj kínait itthonról: Ugreen cuccok jó áron

Praktikus megoldások laptopokhoz és tabletekhez

hír
Rendelj kínait itthonról: Ugreen cuccok jó áron 1

Forrás: Alza

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-24

Az Ugreen márka ismert megbízható, praktikus és stílusos kiegészítőiről, amelyek a mindennapi technológiai eszközeink használatát egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik. Az alábbiakban négy olyan Ugreen kiegészítőt mutatunk be, amelyek segítenek optimalizálni munkakörnyezeted, miközben védelmet és kényelmet nyújtanak az eszközeid számára.

Ugreen laptop táska

A Ugreen laptop táska elegáns és praktikus, amely a 15,9 hüvelykes, vagy annál kisebb méretű laptopok számára készült. A szürke színű, uniszex táska tökéletes választás mindazoknak, akiknek fontos a megbízható védelem és a kényelmes hordozhatóság. A táska három rétegből áll: a külső réteg vízálló poliészter, amely megvédi a laptopot a nedvességtől és az esőtől, a középső réteg puha habszivacs, amely elnyeli az ütéseket, míg a belső, puha bélés megakadályozza a laptop karcolódását.

A praktikumot tovább növeli a belső rekeszek kialakítása, amelyek lehetővé teszik a tartozékok és kiegészítők könnyed tárolását. Emellett egy külön zseb is található a táskán, amelyben kulcsokat, telefont vagy pénztárcát is tárolhatsz. Két kényelmes fogantyú biztosítja, hogy könnyen hordozhatod laptopodat akár munkahelyre, akár utazás során. 6590 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árával pedig remek ár/érték arányt képvisel, így nemcsak a dizájn, hanem a funkcionalitás szempontjából is ideális választás.

Ugreen állítható tablettartó

A Ugreen tablettartója egy praktikus és stílusos megoldás, ha szeretnéd kényelmesebben használni a tabletedet. Az alumíniumötvözetből készült, összecsukható és állítható tablettartó stabilitásáról a szilikonpárnák gondoskodnak, amelyek biztosítják, hogy az állvány ne mozduljon el használat közben. Maximálisan 12,9 hüvelykes táblagépekkel kompatibilis, így sokféle eszközzel használható. Az állítható kialakítás lehetővé teszi, hogy a saját igényeid szerint állítsd be a megfelelő pozíciót, legyen szó videóhívásokról, filmnézésről vagy munkavégzésről.

Az eszközön található egy külön nyílás is, amin keresztül könnyedén átvezetheted a töltőkábelt, így még csak le sem kell venned a tabletedet az állványról, ha tölteni szeretnéd. Kompakt méretének (120×125×177,5 mm) köszönhetően könnyen hordozható, és akár össze is csukhatod, ha épp nincs rá szükséged. Az Ugreen tablettartó 7090 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árával ideális választás azoknak, akik egy stabil és praktikus tablettartót keresnek otthonra vagy irodai használatra.

Ugreen állítható laptopállvány

A Ugreen laptopállvány kiváló választás, ha ergonomikus és helytakarékos megoldást keresel a laptopod számára. Ez az állítható állvány akár 17,3 hüvelykes méretű készülékekkel is kompatibilis, és legfeljebb 5 kg-ig terhelhető, így sokféle eszközzel használható. Alumíniumötvözetből készült, tartós, mégis könnyű, így könnyen hordozható, ha esetleg másik helyre vinnéd. A magasság és a szög állíthatósága (201 mm-ig és 180°-ig) lehetővé teszi, hogy a saját igényeid szerint alakítsd a használatát, ami különösen hasznos hosszabb munkavégzés vagy tanulás közben.

A nyitott kialakításnak köszönhetően a laptop megfelelő szellőzést kap, így csökkentve a túlmelegedés kockázatát, különösen, ha hosszú ideig használod az eszközt. A szilikon bevonattal ellátott felületek megakadályozzák a laptop karcolódását, valamint stabilitást biztosítanak, így az állvány nem csúszkál az asztalon. Ezüst színével és letisztult dizájnjával az Ugreen laptop állvány tökéletesen illeszkedik bármilyen munkakörnyezetbe vagy otthoni használathoz. Az ára 22 990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., amelyért egy strapabíró és praktikus kiegészítőt kapsz.

 

Nemcsak praktikusak és megbízhatóak, de kiváló ár/érték aránnyal is rendelkeznek az Ugreen termékei az Alza webshopjában. Ráadásul, ha délig leadod a rendelésedet, már másnap délig kényelmesen átveheted egy közeli AlzaBoxból, gyorsan és egyszerűen, anélkül, hogy várakoznod kellene a kiszállításra.

hirdetés