hirdetés

Rendelj kínait itthonról: TCL 55T7B QLED TV

Élvezzétek a csodálatos színorgiát

hír
Rendelj kínait itthonról: TCL 55T7B QLED TV 1
Bagi
írta: Bagi
2024-07-30

Dübörög az Olimpia, ilyenkor rengetegen vesznek új tévét, hiszen sokkal élvezetesebb nagyobb képernyőn és kiváló minőségben követni az eseményeket. A TCL televíziók kiváló ár-érték arányukról híresek, a cikkünkben szereplő 55T7B QLED modell pedig dinamikus kontrasztot és tökéletes színhűséget nyújt, hiszen a Quantum Dot technológiával ellátott panel szinte életre kelti a színeket a tévében. Ha az Alzáról rendelitek, akkor ajándékba kaptok mellé plusz 3 év garanciát.

A mobiltelefonotokról és a tabletekről is megoszthatjátok kedvenc tartalmaitokat az 55T7B nagy képernyőjén a Miracast vagy a Chromecast segítségével, hiszen az eszközt felvértezték WiFi és Bluetooth kapcsolattal is. Elegáns, keret nélküli kialakítású, bármilyen enteriőrbe remekül illeszkedik. Egy praktikus állványt kaptok mellé, melynek lábait két pozícióban helyezhetitek fel, ami megkönnyíti, ha soundbart tennétek a tévé alá.

Az Alzán most érdemes megrendelni a TCL 55 colos QLED tévéjét 199 990 forintért, hiszen elég jó áron kínálják, ráadásul ingyen kaptok mellé még 3 év garanciakiterjesztést. Van belőle készlet, így gyorsan kiszállítják az otthonotokba.

hirdetés