hirdetés

Rendelj kínait itthonról: Edifier W800BT PLUS

Tökéletes hangminőség, kényelem és hosszú üzemidő

hír
Rendelj kínait itthonról: Edifier W800BT PLUS 1

Forrás: Alza

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-30

Az Edifier W800BT PLUS vezeték nélküli fejhallgató igazán élvezetes zenei élményt nyújt, legyen szó zenehallgatásról, filmnézésről vagy telefonbeszélgetésekről. Ergonomikus kialakításával és kiváló hangminőségével tökéletes választás mindazoknak, akik egyszerre keresnek kényelmet és funkcionalitást megfelelő ár-érték arányban.

A fejhallgató 40 mm-es hangszórói tiszta hangzást és mély basszust biztosítanak, amely a zenei műfajok széles skáláján szuper élményt nyújt. Az aptX és SBC kodekek támogatása révén kiváló hangminőségben élvezheted a zenét, a podcastokat vagy a filmeket.

Az Edifier W800BT PLUS vezeték nélküli fejhallgató két színben érhető el. A fekete 20 090 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, a fehér verzió pedig 20 290 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

Az AlzaPlus+ tagok most különleges áron szerezhetik be: a fekete változat 14 060 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a fehér pedig 15 220 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Ha még nem vagy tag, most érdemes csatlakozni és kihasználni a kedvezményeket. Ráadásul, ha éjfélig megrendeled, másnap már át is veheted egy AlzaBoxból.

hirdetés