hirdetés

Rendelj kínait itthonról: Edifier R1010BT

Tiszta hangzás és kényelmes vezérlés

hír
Rendelj kínait itthonról: Edifier R1010BT 1

Forrás: Alza

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-16

Az Edifier R1010BT hangfal az otthoni zenehallgatás új dimenzióját hozhatja el számodra. Már az első pillanatban lenyűgöz elegáns megjelenésével: a fa borítás és a fekete szín együttese klasszikus eleganciát sugároz, bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszkedik. Kompakt mérete ellenére ez a hangfal figyelemre méltó teljesítményt nyújt. A 24 W RMS teljesítmény, valamint a széles, 70 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartomány garantálja, hogy minden zenei műfaj részletgazdagon és dinamikusan szólaljon meg.

Az Edifier R1010BT hangfal sokféle csatlakozási lehetőséget kínál. Az RCA bemeneteken keresztül könnyedén csatlakoztathatod a hangfalat analóg eszközeidhez, például lemezjátszókhoz (ha van benne előerősítő), CD-lejátszókhoz vagy akár számítógépedhez. Bluetooth 4.0 technológiával lehetővé teszi, hogy egyszerre két vezeték nélküli eszközt csatlakoztass, így zökkenőmentesen váltogathatsz az eszközök között, anélkül, hogy le kellene választanod bármelyiket. Ez és az SBC kodek támogatása biztosítja, hogy a vezeték nélküli zenehallgatás során is tökéletes hangminőséget kapj. Ez a funkció különösen jól jön, ha egyszerűen és gyorsan szeretnél zenét lejátszani a telefonodról vagy tabletedről.

Nemcsak esztétikus, hanem tartós is ez a hangfal. A 15 mm vastag, 100%-os MDF (rétegelt lemez) borítás megbízhatóan védi a belső alkatrészeket, minimalizálva a nem kívánt rezonanciát, így a hangzás mindig tiszta marad. A hangfal kompakt mérete (15×16,1×22,8 cm) és 5,4 kg tömege könnyen hordozhatóvá teszi, miközben minden helyiségben megállja a helyét.

Az Edifier R1010BT hangfal kiváló választás, ha egy sokoldalú, stílusos és kiváló minőségű hangfalat keresel, amely tökéletesen illeszkedik otthonodba és zenei ízlésedhez. Az Alza webshopjában most igen kedvezményesen, mindössze 22 990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg ingyenes szállítással, ami jelenleg itthon a legjobb ajánlat érte. Ne feledd, hogyha éjfélig megrendeled, másnap délig a kiválasztott AlzaBox-ban találod.

hirdetés