hirdetés

Rendelj kínait itthonról: Edifier GX05 gamer fülhallgató

Merülj el a játékok világában ezzel a futurisztikus TWS fülessel!

hír
Rendelj kínait itthonról: Edifier GX05 gamer fülhallgató 1

Forrás: Alza

Moniqa
írta: Moniqa
2024-08-28

A kifejezetten játékosok számára tervezett Edifier GX05 gamer TWS fülhallgató igazi fegyvertársad lesz a virtuális csatamezőn. Hangminőségével, dupla vezeték nélküli üzemmódjával és ergonomikus kialakításával mindenre felvértezve készen áll arra, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa játék közben. Nemrég ki is próbáltuk, a róla készült tesztet itt olvashatod.

Nemcsak a hangminőség terén szuper ez a fülhallgató, hanem megjelenésében is. A cinkötvözetből készült töltőtok nemcsak karcálló, de futurisztikus megjelenést is kölcsönöz a fülhallgatónak. Az RGB háttérvilágítás pedig stílusosan emeli a játékélményt. A GX05 érintésérzékeny vezérlő felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a számok közötti váltást, a hívások fogadását és egyéb funkciók elérését. Az IP54-es védettség révén pedig ellenáll az izzadságnak és a pornak, így a legtöbb környezetben helytáll.

Az Edifier GX05 gamer TWS fülhallgató most kedvezményesen, 39 790 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető az Alza weboldaláról, a kiszállításra pedig nem kell majd sokat várnod, hiszen, ha éjfélig megrendeled, holnap délelőtt már fel is veheted az AlzaBoxból. Ha pedig már aktív, vagy új AlzaPlus+ tag vagy, az Alza alkalmazásában 27 850 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod megrendelni ezt a terméket.

hirdetés