hirdetés

Rendelj kínait itthonról: Anker Eufy Floodlight kamera

Prémium kategóriás kamera otthonod biztonságáért

hír
Rendelj kínait itthonról: Anker Eufy Floodlight kamera 1

Forrás: Alza

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-13

Az Anker Eufy Floodlight egy prémium kategóriás kültéri IP kamera, amely minden otthon és udvar biztonságát megerősíti. Az eszköz legfőbb előnye, hogy 2K felbontásban rögzíti a környezet eseményeit, így minden apró részletet tisztán láthatsz. Ez különösen fontos lehet akkor, ha nemcsak mozgást szeretnél érzékelni, hanem pontosan látni is, mi történik a kamera látómezejében. A kamera 8-szoros digitális zoommal rendelkezik, így távoli tárgyakat és személyeket is megfigyelhetsz, anélkül, hogy veszélyeztetnéd a képminőséget.

Az IP65 vízállósági tanúsítványnak köszönhetően az Anker Eufy Floodlight kamera ellenáll az időjárási viszontagságoknak, így esőben, hóban vagy extrém hőségben is megbízhatóan működik. Ez teszi az eszközt ideálissá bármilyen kültéri használatra. A kamera emellett Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, így hangvezérléssel is irányítható, ami még kényelmesebbé teszi a használatát.

További különlegessége az eszköznek, hogy helyben titkosított tárhelyet biztosít akár 20 napnyi felvétel tárolására, így nincs szükséged felhőalapú előfizetésre. Ez különösen hasznos, ha adatbiztonság szempontjából szeretnél extra védelmet a felvételeid számára. Az aktivációs zónák lehetősége pedig segít abban, hogy csak az adott területeken érzékeljen mozgást, így még hatékonyabban szűrheted ki a felesleges riasztásokat.

Az Anker Eufy Floodlight kamera most 66 660 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os kedvezményes áron rendelhető meg, és ha éjfélig megrendeled, akár másnap délig átveheted az AlzaBoxban! Ez a kamera ideális választás, ha egy megbízható, fejlett funkciókkal rendelkező kültéri biztonsági rendszert keresel, ami nemcsak a családod, hanem az otthonod védelmét is biztosítja.

hirdetés