hirdetés

Rendelj kínait itthonról: Amazfit GTR Mini Misty Pink

Stílusos és elegáns okosóra nőknek

hír
Rendelj kínait itthonról: Amazfit GTR Mini Misty Pink 1

Forrás: Alza

Moniqa
írta: Moniqa
2024-09-11

Ha egy elegáns, mégis  funkcionalitásban gazdag okosórát keresel a mindennapokhoz és a sporttevékenységeid nyomon követéséhez, az Amazfit GTR Mini Misty Pink okosóra tökéletes választás számodra. Gyönyörű, rózsaszín megjelenésével és a 42,83 mm-es rozsdamentes keretével a stílusos külső és a praktikus funkciók együttesét kínálja. Ki tömege (36,2 g) és kényelmes szilikon szíja miatt szinte észrevétlenül viselhető, még a legintenzívebb mozgások közben is.

Az Amazfit GTR Mini egyedülálló üzemidővel rendelkezik, akár 30 napos maximális akkumulátor-élettartammal, így nem kell gyakran töltened. 5 ATM vízállósága pedig garantálja, hogy bátran viselheted úszás közben vagy esős időben is.

Az óra kompatibilis Android és iOS rendszerekkel, így könnyedén szinkronizálhatod a telefonoddal. Az értesítéseket közvetlenül az órán is megkaphatod, beleértve a bejövő hívásokat, SMS-eket, közösségi média értesítéseket és még sok mást. További okos funkciók közé tartozik a zenelejátszó vezérlése, az időjárás-előrejelzés, az ébresztőóra és a naptár.

Az Amazfit GTR Mini ingyenes szállítással most 38 990 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd, ráadásul szuper gyorsan nálad is lehet: ha éjfélig megrendeled, másnap délig már fel is vetehet egy AlzaBoxból.

hirdetés