hirdetés

Rémisztően jó a Geekmaxi Halloween Sale felhozatal

Univerzális kuponkódok, valamint 3 kiemelt termék egyedi kóddal

hír
Rémisztően jó a Geekmaxi Halloween Sale felhozatal 1

Forrás: Geekmaxi

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-22

Közeleg a Halloween, ami annyit jelent, hogy indul a Geekmaxi Halloween Sale, amelynek keretében rengeteg termék árát csökkentették, mint például projektorok, robotporszívók, monitorok, 3D nyomtatók, hangrendszerek és még sok egyéb más alapárát. A cikkben találni fogsz mindenre felhasználható kuponkódokat, de három kiemelt termékre egyedi kódot és árat is hoztunk, így érdemes végigolvasni és utána válogatni az oldalukon. Ráadásul minden EU-raktárból, ingyenes szállítással fog érkezni.

Forrás: Geekmaxi

Narwal Freo X Ultra robotporszívó – Fel is moshatsz vele

A Narwal Freo X Ultra 8200 Pa szívóerővel bír, ehhez képest mégis egészen csendesen működik, 33 dB-es zajszinttel. Ez a típus úszókefét kapott, aminek nem akadály a szőr- és hajszál felszedése csomósodás nélkül, illetve az Edge Mode szintén adott a sarkok tökéletes kitakarításához. Különleges technológiával rendelkezik, ami a DirtSense nevet kapta, ez pedig

érzékeli, hogy mennyire szennyezett az adott felület és addig sikálja azt becsületes módon, amíg teljesen tiszta nem lesz.

12 newton erővel nyomja mechanikusan a padlóra a mopokat és a dokkolója gondoskodik róla, hogy ezek is patyolat tiszták legyenek, így megmossa, majd meleg levegővel megszárítja és sterilizálja őket. Szőnyegekhez érkezve 12 milliméterre emeli mindkettőt, így azok nem lesznek vizesek.

LiDAR technológiával tájékozódik, ezzel készíti a 3D-s térképeket, de még számos más szenzorral rendelkezik, így például képes elkerülni a kisebb tárgyakat és az alacsonyan elhelyezkedő akadályokat. Portartálya 1 literes, ami akár 7 hétig is el van csere nélkül. Az összegyűjtött koszt képes összetömöríteni, a dokkoló pedig automatikus szárítással szagmentesíti. Az okostelefonon keresztüli applikáció adott, rengeteg részletet beállíthatsz az alapos és hatékony takarítás érdekében, mint például a no-go zónákat, ahova tilos mennie a porszívónak. Hangvezérléssel is irányíthatod, de annak érdekében, hogy gyermeked vagy háziállatod ne nyomjon el rajta semmit, gyerekzárral úgyszintén ellátta a gyártó, ami aranyat ér.

Az ára nem gyenge, de a tudását és a rengeteg kényelmi funkcióját megfigyelve nem annyira meglepő. A Geekmaxi Halloween Sale keretén belül, a RNIm2JdM kuponkóddal az eredeti árhoz képest jóval olcsóbban, 275 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted házhoz.

ETOE E3 Pro projektor – Itt kezdődik a jó minőségű otthoni mozizás

Az ETOE E3 Pro projektor kicsike, 22×16,8×13,5 cm-es és mindösszesen csak 2,93 kg, tehát bármikor magaddal viheted könnyedén utazásaid során vagy a családi összejövetelekre. A 600 ANSI lumen fényereje nem számít rossznak, a teljesen be nem sötétített környezetben is jó minőségben élvezheted a vetítést, ennek persze meg is kérik az árát, de még a megfizethető kategórián belül. Natív 1080p felbontás jellemzi, de a 4K-t is támogatja. 200 hüvelyk átlójú vetítési képet tud produkálni, ami átszámítva körülbelül 508 centiméter. Képes az automatikus fókuszra és trapézkorrekcióra, ez pedig azt jelenti, hogy a ferdén kivetített képet derékszögű négyszög alakúra javítja a megfelelő élesség mellett.

Android 11 TV operációs rendszerrel operál, ami gond nélkül használható az ezernyi applikációhoz. Két darab 10 wattos, Dolby Digital Plus hangszóróval vértezték fel, aminek hála külön hangrendszer nélkül is élvezheted a moziélményt. Rendelkezik Google és Netflix tanúsítvánnyal, ami kulcsfontosságú a prémium streaming szolgáltatások használatához és úgy általánosságban a Google TV rendszer jó működéséhez.

A projektor tetején található gombokkal vagy a hozzá kapott távirányítóval, illetve hangasszisztenssel is vezérelhető, így angolul próbálkozhatsz az utasítgatásával. A hátoldalára került egy DC, egy HDMI, egy jack és egy USB port2,4 GHz-es és 5 GHz-es WiFi kapcsolaton keresztül lehetőség van képernyőtükrözésre, mindössze egy hálózaton kell lennie hozzá a két eszköznek. A hosszú élettartam reményében teljesen zárt optikai egységgel látták el, így elkerülve a portól való koszolódást. A gyártó 30 000 órás LED-élettartamot garantál, ami napi 4 órás használat mellett is több mint 20 évig tartó működést jelent.

Most a vVxXmshx  kuponkóddal mindösszesen csak 79 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezheted be a Geekmaxitól. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, varázsold otthonodat egy igazi mini mozivá az ETOE E3 Pro projektor segítségével!

KTC Q24T09 gamer monitor – Remek specifikációkkal, verhetetlen árral

KTC Q24T09 a nevéből adódóan egy 24 colos monitor, a benne lévő panel pedig egy Fast IPS technológiájú, 2K-s, 180 Hz képfrissítésű darab. A fényereje 350 nit, 99%-át fedi le az sRGB színtérnek, a válaszideje 3 ms, valamint kapott HDR10, G-Sync és FreeSync támogatást is.

A monitor a KTC-től megszokott joystickkal állítgatható, a csatlakozókkal pedig egyáltalán nem fukarkodtak, ami az árához képest meglepő. Két darab HDMI 2.0 port mellett két darab DisplayPort 1.4 is került rá, előbbiekkel 2K 144 Hz, míg utóbbiakkal 2K 180 Hz is elérhető. Ezek mellett a jól ismert 3,5 mm-es jack csatlakozó is felkerült, amiről már többször leírtam, hogy inkább csak dísznek jó, de ha nincs más, legalább ez is használható. A talpa régimódi, csak dönteni tudjátok rajta a monitort, de a 100×100-as VESA szabvány szerinti felfogatást megkapta, szóval rögzíthető bármilyen monitortartóra is.

Az ára jobb nem is lehetne, mint a Geekmaxi Halloween Sale keretén belül, az rJdqX6Cb  kuponkóddal az eredeti árhoz képest jóval olcsóbban, 70 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted házhoz.

hirdetés