hirdetés

Remek áron kuponozható két erős, akkus állóporszívó

Ultenic U10 Pro és Proscenic P10 Ultra kivehető akkus takarítócsodák, számos extrával

hír
Remek áron kuponozható két erős, akkus állóporszívó 1

Forrás: Ranvee

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-24

Nagyon szeretjük az Ultenic és a Proscenic termékeket, hisz mindig kiváló ár-érték arányú termékeket tudunk ajánlani tőlük. Az Ultenic U10 Pro állóporszívóval sincs ez másként, az alacsony árért cserébe erős, 27 kPa-os szívóerőt és 35 perces üzemidőt kapsz okos szőnyegérzékelővel együtt. A Proscenic P10 Ultra pedig 25 kPa-os szívóerővel és 45 perces használattal operál. Ráadásul mindkét termék vezeték nélkül, kivehető aksis megoldással érkezik, így mind a használatuk, mind a töltésük pofonegyszerű lesz. Bárki számára élvezetessé tehetik az eddig szükséges nyűgként kezelt takarítást.

A Ranveetől 36 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért bezsebelheted a mindennapokat megkönnyítő porszívót, ha használod a D7CEB5N7H8DH  kuponkódot.

Proscenic P10 Ultra porszívó – Ár-érték bajnok

A Proscenic P10 Ultra nem egy csúcsmodell és nem is a legújabb típus, viszont ár-érték arányát tekintve teljesen jó választás és nehezen legyőzhető. A 250 wattos, kefe nélküli motorjával, 25 000 pascalos maximális szívóerőt tud kicsikarni a gépből. Ahogy az a jobb állóporszívóknál már elvárt, ez az eszköz is fel lett szerelve LED fénnyel, ami segítségedre lesz abban, hogy egy porszem se ússza meg, ha takarítasz. Ehhez még a flexibilis padlókeféje is hozzájárul, hiszen 180°-ot képes oldalra forogni, fel-le irányba pedig 90°-ot.

A koszt egy 600 milliliteres tartályba gyűjti a gép, amit egy könnyed gombnyomással egyenesen a szemétbe üríthetsz, nem kell porzsákkal bajlódnod. A P10 Ultra szűrőrendszere ötrétegű, a borítás alatt pedig a klasszikus HEPA szűrőket találod. A porszívó teste alig 1,5 kilogramm tömegű, ezért egy kézzel is egyszerű megemelni és takarítani vele, de ebben a teleszkópos csöve szintén nagy segítségedre lesz, mivel 30 és 54 centiméter között állítható a hosszúsága. Akkumulátora 2200 mAh kapacitású, ezzel alacsony fokozaton 45 percnyi takarítást ígér a gyártó. Ez még nagyjából akkor is elég a teljes lakás kiporszívózásához, ha egyszer-kétszer az erősebb módra váltasz.

A Proscenic P10 Ultra számos kiegészítővel, köztük egy fali tárolóval érkezik, így mindig kéznél lesz, mégis kevés helyet foglal. Töltés esetén sem kell leakasztanod róla, de az akkumulátort közvetlenül is töltheted, ha leveszed a porszívóról.

Ranveeről kedvező áron lehet megrendelni ezt a modellt is, ami igazán jó választás, ha egy erős, akkumulátoros porszívóra szeretnél beruházni, de nem horror összegért. Az 5R2DV2E5WDTZ  kuponkóddal most egészen 32 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig lefaragható a végösszeg. A termék szállítása ingyenes és lengyel raktárból hamar megérkezik.

hirdetés